Reacties voor: Apple Music toont alternatieve albums nu op een slimmere manier

Apple Music laat nu op een duidelijke en slimme manier zien als er alternatieve versies van een album zijn. Meerdere versies van hetzelfde album worden niet meer dubbel getoond, maar overzichtelijk bij elkaar gezet.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik ben overgestapt van apple music naar spotify, omdat ik steeds ongewenste albums krijg te staan tussen mijn opgeslagen albums. Die ongewenste albums moest ik dan telkens verwijderen of het werd een echt rommelig gedoe. Die ongewenste albums waren vaak van artiesten waar ik nog nooit van gehoord had en totaal ander muziek genre. Ik snap niet dat dit probleem al meer dan een jaar gaande is. Daarom de overstap naar spotify gemaakt en daar heb ik dat probleem niet.

  2. @Eddy: Je moet ook geen individueel abonnement delen met anderen…

  3. Apple music is zoveel beter dan spotify als je een perfecte intergratie van je eigen muziek wilt ❤️

  4. @Eddy: Ken dat specifieke voorbeeld niet maar wel andere situaties, soms nummers verdwenen van album, moet je ineens kiezen voor toon de rest van dit album. En nog weleens dat een album gesplitst wordt, deel van de nrs op de een en deel van de nrs op de tweede. Komt.niet vaak voor maar toch rommelt het. (net als de mail app haha, maar da’s off topic).

  5. Origineel geplaatst door N.
    @Eddy: Je moet ook geen individueel abonnement delen met anderen…

    Ik deel niks met anderen en heb toch steeds vreemde albums staan tussen mijn favouriete albums

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.