Reacties voor: Apple Music heeft 40 miljoen betalende abonnees

Apple Music groeit razendsnel: de streaming muziekdienst van Apple heeft nu veertig miljoen betalende abonnees. Een maand geleden waren het nog 38 miljoen, maakte topman Eddy Cue destijds bekend.
Lees het complete artikel → Apple Music heeft 40 miljoen betalende abonnees
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ben een Spotify gebruiker die Apple Music aan het uitproberen is. Het is best een dingetje dat je weet wat je hebt (mooi setje playlists) en daarin eigenlijk opnieuw moet beginnen…..

    Tot zover werkt Apple Music fijner op de iPad dan op de iPhone. Door het grotere scherm komen de functies net wat duidelijker over.

  2. Origineel geplaatst door Kwakmare
    Ben een Spotify gebruiker die Apple Music aan het uitproberen is. Het is best een dingetje dat je weet wat je hebt (mooi setje playlists) en daarin eigenlijk opnieuw moet beginnen…..

    Tot zover werkt Apple Music fijner op de iPad dan op de iPhone. Door het grotere scherm komen de functies net wat duidelijker over.

    Je kan als het goed is al je playlists overzetten naar Apple music. Ik weet alleen niet hoe.. maar er zal hier vast wel iemand zijn die het weet!

  3. Ik heb daar SongShift voor gebruikt. Elke keer 1 playlist ermee over gezet.

  4. @Rudra: Songshift app

  5. @Rudra: Volgens mij kan de songshift app dit

  6. Hier ook een spotify gebruiker. En zolang Apple music niet als dienst op mijn bose SoundTouch speakers beschikbaar is, zal dat ook zo blijven. Spotify connect is voor mijn de killer feature! AirPlay is zo achterhaald. Ik snap niet dat Apple zich zo laat inhalen door de concurrentie. Kijk naar Chromecast en Spotify Connect. Gewoon je content streamen zonder dat je telefoon wordt leeggetrokken. En muziek is muziek. Dus of ik het nu stream via provider A of B, dat maakt voor mij geen verschil. Het gaat dus om gebruikersgemak.

  7. In de tekst hebben ze het over nieuwe features als muziek video’s. Kijken mensen dit nog. Ook de jeugt? Ik zie er niets meer van op mtv of andere zenders

  8. @Richard: Het maakt het er voor Spotify alleen niet beter op, dat ze per eind maart spotify connect op heel veel apparaten hebben uitgeschakeld. Zo ook voor mijn Dynaudio Xeo luidsprekers die net 2 jaar oud zijn. Ook voor velen met een Onkyo versterker is het verhaal voorbij. Nu kan ik wel een Chromecast kopen, maar kan ik net zo goed een AirPort Express kopen bij Apple Music. Puntje minder voor spotify voor mij.

  9. Spotify connect geeft bij mij ook de doorslag in de keuze. Met songshift kun je gemakkelijk je playlists overzetten.

  10. Ik ben ook van plan om een betalende muziek streamingdienst te nemen, maar ben nog aan het twijfelen of ik apple music of spotify zou nemen.
    Ik heb met beiden wat zitten testen en voor mijn muziekgenre vind ik meer van mijn favoriete nummers en albums terug op spotify dan op apple music.
    Wel vind ik dat de geluidskwaliteit van apple music beter is dan spotify op mijn ipod touch.
    Misschien is het maar een gedachte?

  11. @Marc: Als jouw muzieksmaak breder/meer is vertegenwoordigd op Spotify dan op Apple Music, kan je beter voor Spotify gaan.

  12. Origineel geplaatst door Marc
    Ik ben ook van plan om een betalende muziek streamingdienst te nemen, maar ben nog aan het twijfelen of ik apple music of spotify zou nemen.
    Ik heb met beiden wat zitten testen en voor mijn muziekgenre vind ik meer van mijn favoriete nummers en albums terug op spotify dan op apple music.
    Wel vind ik dat de geluidskwaliteit van apple music beter is dan spotify op mijn ipod touch.
    Misschien is het maar een gedachte?

    Probeer anders ook is deezer voor de geluidskwaliteit. Ik heb de mijne zakelijk via mijn telefoonabbonnement lopen.

  13. Mijn Apple Music speelt ineens na laatste update (11.3) willekeurig af ipv zoals altijd vanaf de A naar Z .
    Meer mensen hier last van ?
    Heb ooit de Aaaaamazing song gekocht om niet direct en steeds het zelfde nummer te krijgen en zelf te zoeken waar ik op dat moment zin in heb om naar te luisteren.
    Hoop dat ze het weer terug zetten naar van A naar Z

  14. Altijd spotify gehad. Maar sinds ik een Volkswagen rijdt over op Apple music. Om de simpele reden dat op de een of andere manier mijn iPhone liever alles afspeelt met albumcovers enzo op de navi dan spotify…. doen ze expres waarschijnlijk. Mij maakt het niet uit. Qua kosten scheelt het niks en voor mij is het aanbod prima.

  15. (Red.) Mijlpaal van 50 miljoen toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.