Reacties voor: Richting nieuwe mijlpaal: Apple Music heeft nu 38 miljoen betalende gebruikers

Apple Music heeft inmiddels 38 miljoen betalende abonnees, zo maakte Eddy Cue bekend tijdens zijn speech bij SXSW. Dat betekent dat Apple's muziekdienst er in de afgelopen maand twee miljoen gebruikers bijgekregen heeft. Het aantal luisteraars is echter nog een stukje hoger.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik kan me voorstellen, dat veel kopers van een Homepod, die geen abonnee waren van Apple Music, dit alsnog zijn geworden?

  2. @Rob: Ik denk eerder dat abonnees van Apple Music de HomePod hebben gekocht.

  3. Origineel geplaatst door Rob
    Ik kan me voorstellen, dat veel kopers van een Homepod, die geen abonnee waren van Apple Music, dit alsnog zijn geworden?

    Ik kan me werkelijk geen andere reden bedenken. (net als de andere 60 + miljoen gebruikers) 🙂

  4. Ik heb al jaren spotify en heb vorige maand Apple music geprobeerd. Maar zolang ik op mijn bose SoundTouch speakers het gemak van spotify connect heb stap ik niet over. AirPlay zuigt t.o.v spotify connect. Als ik de hond uit ging laten moest ik mijn telefoon thuis laten om de muziek niet te doen stoppen….

  5. Krijg gratis Spotify met m’n KPN account. Ondanks dat Spotify app wat fijner is (handige swipe functies), gebruik ik nu alleen nog maar AM. Onder andere omdat het een Apple TV app heeft maar vooral Apple Watch + Apple Music i.c.m. AirPods in de gym. 💪🏽😎

  6. @Richard: Helemaal mee eens. Heb wel Mac-Mini als mediaserver. Draait iTunes op zodat ik naar meerdere AirPlay boxen kan streamen. Die boxen gaan helaas geen Airplay2 ondersteunen. Bedien bibliotheek met Remote app. En daar kan ik geen Apple Music mee bedienen. Kansloos dus dat Apple Music.

  7. Inderdaad Spotify Connect is zo goed op mijn Soundtouch Speakers, ik snap niet dat Apple niet zoiets maakt, Airplay is echt niet goed genoeg…

  8. Hier ook geen AM. Ik kan er niet aan wennen, daarnaast blij ik me storen aan de interface die gemaakt lijkt te zijn voor slechtzienden. Die grote letters irriteren echt. Het grootste probleem blijft het gesloten Apple systeem. AirPlay is leuk maar Chromecast en Spotify Connect wetkt zoveel beter. En stel dat je in de toekomst besluit te switchen naar Android dan is het nog lastiger allemaal. En ja ik ben wel een Apple addict maar begin de laatste jaren er wel wat anders tegen aan te kijken.

  9. @Fred: Ik weet nier over welke remote app je het hebt maar de remote app van Apple ondersteunt Apple music wel in combinatie met iTunes.

    Als spotify het moet hebben van hun connect is het een trieste zaak. Zoiets is veel makkelijker na te bouwen dan iets als airplay wat ook met andere apps werkt en op meerdere systemen. Airplay is niet AM specifiek. Maar alsnog zou ik het wel een goed idee vinden als Apple ook met een spotify connect tegenhanger komt. Ze hebben al meer goede functies van Spotify ook geïmplementeerd op het gebied van aanbevelingen en dergelijken.

    Tja en verder dat Spotify connect wordt ondersteund door bepaalde speakers en airplay2 misschien niet geleverd wordt door de fabrikant is een beetje hetzelfde als met smart TV’s. Je zit vast aan een ecosysteem van de fabrikant en of die er zin in hebben om nieuwe protocollen te ondersteunen. Dat is ook meteen het nadeel aan de homepod, hoewel ik een universelere oplossing met airplay wel wenselijker vind.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.