Reacties voor: Analist: ‘Apple Music wordt de nummer 2 muziekdienst in 2016, met 20 miljoen leden’

Een gerespecteerde analist van de muziekindustrie blikt vooruit naar 2016 en de positie van Apple Music. 'De dienst haalt de 20 miljoen leden, en verstevigt positie als nummer 2 van de streaming muziekdiensten.'
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Uiteraard de 3 maanden gratis uitgeprobeerd. Heb lang getwijfeld, weer terug gegaan naar Spotify, maar nu toch weer Apple Music gebruiker en hier blijf ik ook bij.

    Voornaamste reden: integratie met eigen muziek bibliotheek en zodoende ook door alle andere Apple producten.
    Het donkere van Spotify heb ik nu ook wel gehad. Bij Apple Music heb je, op grafisch gebied, meer het idee dat het om de artiest gaat.

    Ik vind alleen Apple Music op een iOS device lekkerder werken.
    Ik vind de UI niet zo geslaagd op een desktop. Ik heb inmiddels een tick ontwikkeld om mijn iTunes venster altijd zo klein mogelijk maken op te kunnen ‘genieten’… hoe raar dat ook klinkt.

    Tevens moeten ze wat gaan doen aan het sociale aspect. Delen van afspeellijsten is ok, maar ik wil ook overzichten, profielen van gebruikers etc. etc.

  2. Ik betaal nu sinds enige maanden en ben nog steeds erg tevreden met de dienst. De apps worden steeds weer verbeterd en de integratie met mijn iTunes verzameling is perfect.

  3. Toch netjes voor alleen iOS apparaten.
    Kan ook op Android maar dat zal niet veel zijn.

    Gebruik het zelf niet. Vindt Spotify zelf fijner werken.

  4. Ik gebruik nu voornamelijk spotify omdat mijn vrienden hier al hun afspeellijsten op hebben staan en ik deze niet wil missen.

    Met een tool om afspeellijsten om te kunnen zetten zou ik wel graag over willen naar Apple music, omdat het met een family abbonement ook goedkoper is.

  5. Origineel geplaatst door Freaky
    Toch netjes voor alleen iOS apparaten.
    Kan ook op Android maar dat zal niet veel zijn.
    Gebruik het zelf niet. Vindt Spotify zelf fijner werken.

    je vergeet OSX

  6. met apple music wil ik graag betalen voor muziek! Bijna alle muziek die ik luister Rock, Indie, Alternative en Pop is beschikbaar. Alleen hoe kan je er voor zorgen dat als je een album download, hij zowel op iPhone, iPad en macbook wordt gedownload?

  7. Origineel geplaatst door Jordy Koning
    Met apple music wil ik graag betalen voor muziek! Bijna alle muziek die ik luister Rock, Indie, Alternative en Pop is beschikbaar. Alleen hoe kan je er voor zorgen dat als je een album download, hij zowel op iPhone, iPad en macbook wordt gedownload?

    Volgens mij kun je muziek alleen offline luisteren per device. Dus op elk apparaat apart instellen.

  8. Origineel geplaatst door Jan:
    je vergeet OSX

    En Windows

  9. Net Apple-music opgezegd en terug naar Spotify. Alleen maar problemen gehad met mijn muziek proberen up te loaden naar de cloud lukt gewoon niet of slechts klein gedeelte) , iPhone en ipad die ongewild vollieenp met muziek die ik er niet op had gezet of niet had aangegeven die offline te willen, etc etc… Voorlopig nog niet voor mij. Vind het de grootste apple-failure ever en ik ben pas 18 jaar Apple-adept…

  10. Wel geprobeerd maar spotify blijft toch wel koning in mijn ogen. Handigere muzieklijsten qua stemming (meer keus ook) en running mixen die zelf het tempo meten. Qua layout en grafisch is Apple Music mooier (maar ook onoverzichtelijker).

  11. Ben zelf na de drie maanden proef overgestapt naar spotify. Kon niet wennen aan de vreselijk onoverzichtelijke interface en wat vooral hinderlijk was, was de vertraging die optreed bij de keuze van een nummer of album. Had iedere keer het gevoel van hum waarom doet het niet voordat eindelijk muziek klonk. Het gebrek aan feedback daarbij ( een melding even wachten of wordt gezocht) zou al voldoende zijn. Bij Spotify start de muziek meteen en zijn de afspeellijsten veel beter. Maar dat is een kwestie van smaak.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.