Reacties voor: ‘Apple moet stoppen met kranten- en tijdschriftenkiosk’

Kiosk (Newsstand) moet verdwijnen. Apple geeft geen prioriteit en Kiosk is geen etalage voor kranten en tijdschriften geworden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ik gebruik het niet en heb de app daarom simpelweg op de derde pagina in een mapje gezet.

  2. Weg er mee ! Scheelt weer een waardeloos icoontjes paar keer gebruikt maar werkt waardeloos !

  3. Er is simpelweg te weinig NL aanbod om er iets van te maken. Kort na Kiosk verschenen 3rd party apps met tijdschriften. HEt is bv vreemd dat iCreate niet in Kiosk is te lezen.

  4. Ik zou willen dat de auto downloads van de Telegraaf en het NRC het ook eens deden

  5. Ik neem alleen een abonnement op een tijdschrift als hij via kiosk wordt aangeboden. Ik wordt gek van al die tijdschriften apps. De een is nog slechter dan de andere.

    Omdat de Nederlandse uitgevers hun kop in het zand steken en zich vasthouden aan oude modellen en hooguit een pdfje met wat linkjes produceren ben ik naar buitenlandse magazines gevlucht…..

    dus wat mij betreft niet weg met de kios….maar weg met all die apps a la tijdschrift.nl, ako etc.

  6. Ik begrijp deze negatieve berichten niet. Ik beschouw het als een map/folder waar al het leeswerk in terecht komt.
    Ben juist bijzonder blij met de spotgoedkope edities van Wired, The New Yorker, Vanity Fair, The Economist etc etc. Ook de Volkskrant en NRC komen hier goed binnen (VK nog steeds niet geschikt voor retina en NRC crasht iets te makkelijk)

  7. Ik gebruik de app niet.

  8. …maar hoeveel toonaangevende andere uitgaven kun je opnoemen?

    Het hangt er allemaal van af wat men onder “toonaangevend” verstaat. Bij mij staan in Newsstand (zo heet dat hier) oa. De Standaard, Stern, Die Welt, Knack, Elsevier, New Scientist, The Times, FAZ, enz…

    Persoonlijk beschouw ik die publicaties toch als “toonaangevend”. Wat mij betreft mag Newsstand dus blijven.

  9. Ik herken mij helemaal niet in de kritiek, ben juist blij dat er voor mij een makkelijke manier is om soms een tijdschrift te lezen (TRVL, VI) en het niet al te aanwezig is op mijn homescreen. Het is toch geen email waar je schreeuwend aan herinnerd moet worden?..

  10. @th: En daarom zetten we meldingen voor email uit 😛

  11. Ik vind dat je (net als alle andere standaard apps) moet kunnen instellen of hij te zien is of niet.

  12. NRC zal waarschijnlijk ook goed lopen omdat deze abbos hebben met ipads, iPad mini gratis iPad mini retina 80 euro Allemaal icm digitale abbo op de NRC voor 2 jaar.

  13. Waarom zou het weg moeten? Het is prima voor het doel. Ik heb er dan ook een aantal Engelstalige abonnementen via lopen. Iets dat prima op dit moment geregeld is. Dus waarom wegdoen als het goed werkt? (En dat Nederlandse uitgevers er niet aan meewerken is onvoldoende reden om het maar weg te doen. NL-uitgevers moeten zich wellicht maar aanpassen?)

  14. En Alexander Klopping’s Blendle springt nu in het gat… al is dat iets anders van opzet.

  15. 1 van de meest gebruikte functies op mijn iPad. Ik lees veel buitenlands kranten en tijdschriften, zoals de T3 en Wired, maar ook de NRC en andere nederlandse kranten. Ik ben het dus niet eens met dit artikel.

  16. Ik snap de kritiek niet. Zou het eerlijk gezegd niet prettig vinden als de kiosk zou verdwijnen. Sterker: het zou echt heerlijk zijn als alle tijdschriften en kranten daarin zou verschijnen. Alles gemakkelijk op 1 plaats.

  17. @Daniel: Waar kan dat?

  18. Ik gebruik het wel abonnement op MacFan en een aantal wintersportmagazines.

  19. Binnenkort (mei) gaat G+J uitgevers live met een aantal titels in de newsstand app;

    Quest
    Vogue
    JAN magazine
    GLAMOUR
    National Geographic magazine
    National Geographic Traveler

    National geographic gaat met een volledig verrijkt magazine komen en voor alle apps zijn de digitale edities GRATIS te downloaden voor printabonnees.

  20. Origineel geplaatst door sannie
    Ik neem alleen een abonnement op een tijdschrift als hij via kiosk wordt aangeboden. Ik wordt gek van al die tijdschriften apps. De een is nog slechter dan de andere.Omdat de Nederlandse uitgevers hun kop in het zand steken en zich vasthouden aan oude modellen en hooguit een pdfje met wat linkjes produceren ben ik naar buitenlandse magazines gevlucht…..dus wat mij betreft niet weg met de kios….maar weg met all die apps a la tijdschrift.nl, ako etc.

    Volledig mee eens

  21. Als je zelf ergens geen behoefte aan hebt of gewoonweg niet gebruikt dan wil dat toch niet zeggen dat het bagger is of totaal overbodig. Vanaf het verschijnen van de Volkskrant als digitale krant maak ik hier gebruik van.Ik heb in 3 jaar tijd geen nummer gemist en sinds de introductie van kiosk lees ik de krant daar. Dat er een ongebruikt icoon op je bureaublad staat? So what! Als je vooral veel aan je eigen smaak wilt aanpassen en 600.000 (foute) keuzes hebt stap dan vooral over op Android. ;0(

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.