Reacties voor: Apple moet excuses aan Samsung prominenter publiceren

Apple moet de verklaring dat Samsung geen producten heeft gekopieerd bij de Galaxy Tab prominenter publiceren. De verklaring zit nu achter een klein linkje op de homepage van Apple UK.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ze moeten nu dan wel de melding aanpassen van de rechtbank, maar de missie is volgens mij al geslaagd. Ze hebben publiciteit genoeg gehad en over een jaar zal iedereen zich alleen nog de eerste versie herinneren.

  2. Ik vraag me af of de rechtbank zomaar ‘achteraf’ kan besluiten dat het niet goed is. Zal waarschijnlijk eerst weer een beroep op aangetekend worden. Apple heeft immers in principe al voldaan aan het vonnis

  3. Ja is ook echt weer iets doms van die rechter. Als je echt zoiets beslist, moet je wel zeer specifiek zijn in hoe ze het moeten weergeven. Nu is het weer vaag: ‘wat prominenter, bewoording beter’. Apple zoekt lekker gewoon de grenzen opnieuw op en dit zal volgens mij nooit positief worden voor Samsung.

  4. Die grootheidswaanzin en wij als gebruikers betalen ervoor. Vind je het gek dat de iphone duurder is geworden terwijl kwa produktie en overhead hij zelfs van oedkoper is dan zijn voorganger. Ik walg ervan

  5. schande! als ik de Galaxy Tab 10.1 opzoek op google en naar afbeeldingen ga, dan lijkt dit op een iPad!

  6. @John Appelfront: Totdat je hem aanzet en er echt mee probeert te werken. Dan zie je toch wel wat voor een slechte imitatie het is… Maar alleen mensen met IOS ervaring hebben dat door. Eerste kopers trappen er met open ogen in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.