Mixed reality headset van Apple (render)

Reacties voor: ‘Apple wil geen metaverse: AR/VR-bril niet voor langdurig gebruik’

Apple's aanstaande AR- en VR-headset is niet bedoeld om de hele dag te dragen. Ook zou Apple er niets in zien om aan de 'metaverse' mee te doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Bijzondere kop, dit? Dat Apple besluit hun bril voor korte sessies te laten gebruiken, wil nog niet zeggen dat dit zonder metaverse is. (wij zijn Ford, maar willen geen snelwegen… 🤔)

  2. Thank God. Alsof social media nu niet destructief genoeg zijn.

  3. Lijkt me ook verstandig van Apple. Mensen lijken nú al zónder zo’n unit op je hoofd de realiteit uit het oog te verliezen, laat staat met zo’n Meta-unit.

  4. Doet mij denken aan Microsoft moment waar toenmalige CEO Steve Ballmer “iPhone” tijdens interview uitlacht.
    Ik zeg niet dat Meta the thing is maar je zou absoluut innovatie nooit moeten onderschatten en R&D wel serieus nemen. Anders is het wel lastig om een inhaal slag te maken. Blackberry, Nokia, Microsoft etc.
    Zelfde als Google zou zeggen wij gaan geen iPhone apps ontwikkelen want iedereen blijft Google op PC gebruiken.
    Met Apple geld zou ik ideeën altijd serieus nemen.

  5. Ik zie er helemaal níks in, zulke brillen. Wat is er leuk aan. Ik ben ook geen gamer, misschien ligt het daaraan. Maar ik zie dan nog het nut niet

  6. Origineel geplaatst door Vladimir
    Thank God. Alsof social media nu niet destructief genoeg zijn.

    Amen to that!

    Meta was voor mij de laatste input om mijn Facebook account voor altijd te deleten.

  7. Ik denk dat dit dezelfde revolutie is als de (mobiel) smartphone. Mensen zeiden in 98 ook: wat moet ik ermee, ik ben thuis toch bereikbaar?

    Diezelfde gedachte zie je nu ook weer. Mensen weten niet wat ze willen. Apple zal dus scherp moeten blijven, dit gaat ontstaan zonder dat we weten wat we creëren.

    Of we het willen of niet. Als er behoefte naar is… en die is er.. dan komt het er.

    Waarom ik denk dat er behoefte is? Simpel: de echte wereld wordt steeds complexer en minder fun. Waardoor mensen die willen ontsnappen. Als je straks een slecht klimaat hebt en je bijvoorbeeld niet op vakantie kunt hierdoor. Zullen mensen hun uitvlucht zoeken in digitale ervaringen. Dat ziet die engerd Zuckerberg maar al te goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.