Reacties voor: Apple werkt aan microspeaker voor steeds compactere iPhone

Apple wil haar apparaten nog kleiner maken, maar de huidige speaker is daarbij een beperking. Daarom heeft Apple een compactere speaker met andere componenten bedacht.
Eveline Meijer -

Reacties: 6 reacties

  1. Yes! Nog dunner! Dat is wat al jouw klanten willen, Apple.

  2. Ik snap Apple z’n filosofie niet helemaal. Waarom zou een kleinere/dunnere telefoon beter zijn? Ik heb liever een telefoon van 7 MM dik die stevig is dan een telefoon van 2 mm dik die elk moment kan breken.

  3. Een kleinere speaker kan lijkt mij ook zorgen voor meer ruimte voor andere onderdelen (hopelijk de batterij) en dus niet gelijk een dunnere telefoon.

  4. @Niels: zo dun dat hij straks “0” millimeter dik is en ze je een doosje met lucht kunnen verkopen. Stap voor stap gaan ze daar naar toe.

  5. Inderdaad, de redenering is hier helemaal fout…
    Apple wil de speaker kleiner om meer plaats te maken voor nuttigere dingen, niet om de telefoon DUNNER te maken, dit staat niet in de patentaanvraag en dit is puur speculatie. Een dunnere telefoon heeft geen nut en dat weten ze bij Apple heus ook. In de iPhone 6sPlus bijvoorbeeld neemt de ‘taptic engine’ wat plaats in, en daardoor moest de batterij weer kleiner… nu komen er twee speakers, welkswaar kleinere dan, kan de taptic engine wat naar omlaag en komt er weer meer ruimte voor wat meer batterij !

  6. Lijkt mij meer een nieuwe toepassing van een bestaand concept, zo had Sony eind jaren 80 , begin jaren 90 dit concept, maar dan voor micro elektromotoren …

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.