Reacties voor: iCloud voor Windows gefixt: geen Windows 10-problemen meer

Apple heeft een nieuwe versie van iCloud for Windows uitgebracht. Versie 7.8.1 lost een probleem op waardoor mensen met de nieuwste versie van Windows 10 niet meer konden synchroniseren.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Heb wel versie 73.0.20 kunnen installeren via een downloadmanager. (even googelen). omdat inderdaad de nieuwste versie een foutmelding geeft. Wel heel goed opletten met installeren want er wordt veel rommel meegeleverd die je moet uitvinken voor installatie. Verbinding maken met iCloud, ook via een browser gaat zowiezo slecht de laatste tijd, via een windows PC.

  2. iCloud is nu inderdaad wel weer te installeren maar het werkt nog steeds niet goed want de inloggegevens worden niet onthouden, dus wordt er ook niks gesynchroniseerd. De map op de PC blijft leeg. Bij het openen van de instellingen krijg je opnieuw weer het verzoek om in te loggen om iCloud te kunnen blijven gebruiken en na het opslaan van de inlog zijn de gegevens meteen weer verdwenen.

  3. Bij mij is het probleem dat ik wel iCloud voor Windows kan installeren maar niet de optie krijg voor mail, contacten, agenda’s en taken. Zijn er meer mensen die daar problemen mee hebben? Ik heb office 2019.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.