Reacties voor: Apple ontwikkelt MicroLED-schermen op geheime locatie

Apple is bezig met het ontwikkelen van MicroLED-schermen op een geheime productielocatie, op zo'n 15 minuten vanaf het hoofdkantoor in Cupertino. Deze nieuwe schermtechnologie zal OLED op termijn gaan vervangen, te beginnen in de Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Hoe meer onafhankelijkheid hoe beter. Hoop dat Apple hier in slaagt.

  2. Ontwikkeld op een geheime lokatie, 15 minuten verwijderd van het hoofdkantoor..

  3. Goed nieuws!
    Ik vind de Apple Watch nog te dik. Ik wil een zo plat mogelijk horloge.
    Nu is een Apple Watch nog net zo dik als een iPhone en zo iets wil ik niet om mijn pols.

  4. Dat zou beter zijn… Dan zijn ze in elk geval qua scherm niet meer afhankelijk van de grootste concurrent. Want vind de iPhone X een mooi ding… Maar als Apple fan stoot het mij ‘n beetje tegen de borst dat er ‘n Samsung scherm op zit. Het klinkt misschien raar en niet relevant, maar wat heb ik ‘n hekel aan Samsung zeg!

  5. Origineel geplaatst door Jan
    Goed nieuws!
    Ik vind de Apple Watch nog te dik. Ik wil een zo plat mogelijk horloge.
    Nu is een Apple Watch nog net zo dik als een iPhone en zo iets wil ik niet om mijn pols.

    Ik had hetzelfde, toch heb ik een Apple Watch gekocht. Nu moet ik zeggen dat ik erg weinig merk van de dikte, het stoort mij eigenlijk nooit. Als over een aantal jaar een dunnere variant op de markt komt zal ik deze zeker kopen, maar tot die tijd geniet ik net zo hard van deze ‘dikke’ Watch 🙂

  6. Origineel geplaatst door Dim
    Ontwikkeld op een geheime lokatie, 15 minuten verwijderd van het hoofdkantoor……..

    15 minuten van het hoofdkantoor is een dermate groot gebied dat tegen de tijd dat je het gevonden hebt de schermen al geproduceerd worden en dat er van het testlab niet meer over is dan een aantal stille getuigen.

  7. @Johan: Waar komt die hekel vandaan?? 😀

  8. Lokatie: geheim

    Afstand: op 15 minuten van Cupertino

    Het is een gebouw

    Onopvallende lokatie

    Biedt ruimte aan meer dan 300 mensen

    Gebouw heeft productiecapaciteiten.

    Met andere woorden, zal nu wel al bekent zijn waar het is. Het woordje geheim trekt lezers hè…

    Oh ja, de plaats is Santa Clara…

  9. Origineel geplaatst door Cihan
    @Johan: Waar komt die hekel vandaan?? 😀

    Haha Dat is ‘n samenloop van omstandigheden geweest in ‘n ver verleden… (2011/2012 om precies te zijn) Vanaf dat moment ben ik overgestapt op Apple en heb daar tot op de dag van vandaag nog geen spijt van. Samsung komt er bij mij niet meer in… Zelfs niet in de vorm van ‘n tv. Het gaat zelfs zover dat ik bewust voor de iPhone 8 heb gekozen en niet voor de X. Dus je begrijpt wel, een nieuwe iPhone zonder Samsung scherm is bij mij van harte welkom. 😜

  10. @Johan: En je vergeet dan even dat het 2 GB DDR4 RAM, 64 tot 256 GB V-NAND van je iPhone 8 ook door Samsung geleverd word?

    Vage reden om de iPhone X over te slaan IMO.

  11. Origineel geplaatst door plɐuoɹ
    @Johan: En je vergeet dan even dat het 2 GB DDR4 RAM, 64 tot 256 GB V-NAND van je iPhone 8 ook door Samsung geleverd word?
    Vage reden om de iPhone X over te slaan IMO.

    Dat vergeet ik idd voor het gemak maar even. Hoe meer Apple in eigen beheer ontwikkeld, des te minder ze van andere afhankelijk zijn. En al zeker van de grootste concurrent. En de prijs gaf trouwens ook wel de doorslag om voor de 8 te kiezen… Had immers ook ‘n nieuwe iPad nodig. Dus zo vaag is dat allemaal niet! Maar moet ik nu echt alles in detail vertellen zodat iedereen begrijpt wat ik bedoel?

  12. Hopla de volgende iPhone zal rond de 1.500 euro en 2.300 euro voor 256 GB versie met Microled welke gek gaat dit nu kopen? De technology heeft zijn verzadiging bereikt en het mag stoppen met al die onzin van vernieuwingen die je toch niet gebruikt.

  13. Origineel geplaatst door Cihan
    @Johan: Waar komt die hekel vandaan?? 😀

    Ook ik heb een grondige hekel aan Samsung. Het is een merk wat de markt koopt en niet vanwege de kwaliteit die ze leveren. Grote elektronica bedrijven krijgen geld van Samsung om maar meer voorraad neer te mogen zetten. Verkopers krijgen bonussen voor de verkoop van zoveel mogelijk Samsung. Loop voor de grap eens binnen bij een gemiddelde Media Markt of een BCC en kijk voor de grap op de diverse afdelingen. Kijk maar eens hoe belachelijk veel er staat en je weet al meer dan genoeg.

  14. Origineel geplaatst door Tom
    Hopla de volgende iPhone zal rond de 1.500 euro en 2.300 euro voor 256 GB versie met Microled welke gek gaat dit nu kopen? De technology heeft zijn verzadiging bereikt en het mag stoppen met al die onzin van vernieuwingen die je toch niet gebruikt.

    Deze gek koopt hem wel. Mooi aftrekbaar op de zaak. Kom maar op met die microled’s

  15. @R. Hellema: Ik vind Samsung juist een prachtig merk. Voor elk budget wel wat. Tegenwoordig vind ik vanaf de S8 serie Samsung toestellen juweeltjes. Het is alleen jammmer van android maar ook android vind ik op een Samsung het mooist.

  16. Origineel geplaatst door Cihan
    @R. Hellema: Ik vind Samsung juist een prachtig merk. Voor elk budget wel wat. Tegenwoordig vind ik vanaf de S8 serie Samsung toestellen juweeltjes. Het is alleen jammmer van android maar ook android vind ik op een Samsung het mooist.

    Een merk wat oneerlijke concurrentie bezigt kan ik met de beste wil van de wereld geen prachtig bedrijf vinden. Ook hun productie van oorlogsproducten vind ik meer dan wanstaltig, maar ook hun omkoopschandaal heeft er niet toe bijgedragen dat ik meer sympathie voor het bedrijf heb gekregen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.