Reacties voor: Waarom we nog steeds niet weten hoe de iPhone 8 officieel heet

We weten nog steeds niet hoe de iPhone 8 officieel heet. En dankzij Apple's nieuwe handelsmerk-truc via Jamaica en Liechtenstein kan het misschien nog lang duren.

Reacties: 11 reacties

  1. Lijkt meer sterk. Wat als ik nou het product naam “iPhone 8” registreer, wedden dat Apple zeer snel zal aankloppen. Dan is het vrij snel bekend lijkt me.

  2. @Rowdy: Grote kans dat je dan een lawsuit aan je broek krijgt omdat je een bestaand trademark niet kan registreren. Dit staat los van een eventuele nieuwe naam. Alleen als je “happiedeflappie 1” registreert en Apple had net die naam ook gekozen dan kan het zijn dat je bij het registreren te horen krijgt dat deze al bezet is.

  3. Origineel geplaatst door Rowdy
    Lijkt meer sterk. Wat als ik nou het product naam “iPhone 8” registreer, wedden dat Apple zeer snel zal aankloppen. Dan is het vrij snel bekend lijkt me.

    Apple klopt dan niet aan, je krijgt die sowieso niet geregistreerd.

  4. Om het dan eenduidig te houden zou ik willen pleiten voor “The device formerly called iPhone” (wat je dan in de praktijk kan afkorten als “iPhone”)

  5. De iPhone 8 komt absoluut. In september 2018.

  6. Het zou toch voldoende moeten zijn om 5 min voor de aankondiging die naam te dumpen bij het handelsregister in Amerika. En hoe werkt het, als ik toch achter de naam Homepods was gekomen, en deze ergens was gaan registreren? Krijg ik dan uiteindelijk alsnog een probleem omdat Apple eerder was in Jamaica?

  7. Volgens mij kan het twee kanten op gaan:

    Die van iMac – iMac pro; iPad – iPad pro; enz
    Of die van Apple watch series 1 – Apple watch series 2.

    Apple maakt nogal eens dat soort ‘laten we eens een andere naam doen-‘keuzes, destijds ook met ‘the New iPad’

  8. Er wordt blijkbaar veel moeite gedaan de naam te verhullen. Vraag me af wat er zo erg is aan vroeger uitlekken ervan.

    Meest vreemde zet van Apple vind ik dat de laatste iPad gewoon iPad is gaan heten. Een ieder noemt het dan maar iPad (2017). Hoe verwarrend.

  9. @ACTA Est fabula: Ben ik met je eens maar je kan niet eeuwig door blijven gaan met nummeren. Dan wordt het net als Hitzone 42… Persoonlijk vind ik iPhone X wel heel mooi. Dan kunnen ze over 1 jaar iPhone Xs doen

  10. Origineel geplaatst door dna75
    @ACTA Est fabula:
    Ben ik met je eens maar je kan niet eeuwig door blijven gaan met nummeren. Dan wordt het net als Hitzone 42… Persoonlijk vind ik iPhone X wel heel mooi. Dan kunnen ze over 1 jaar iPhone Xs doen

    En daarna ? iPhoneX2, X2s of 2X, Xs2 ?

  11. Mijn gok is dat ze de iPhone 7s, iPhone 7s plus en de iPhone 7x aankondigen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.