Mentale gezondheid

Reacties voor: Opinie: Hoe Apple mentale gezondheid minder zweverig kan maken

Apple zou bezig zijn met een Mind-app voor de Apple Watch. Mentale gezondheid is een onderwerp dat nog niet goed is afgedekt in watchOS, maar om het tot een succes te maken zou Apple het anders moeten aanpakken dan het bestaande aanbod.

Reacties: 3 reacties

  1. Zelf gebruik ik de app van Meditation Moments. Nederlands en zeer fijne stem van Michael Pilarczyk. In de app diverse meditaties en ook heerlijke meditatie muziek. Zeker een aanrader.

  2. Origineel geplaatst door Joaquin
    Zelf gebruik ik de app van Meditation Moments. Nederlands en zeer fijne stem van Michael Pilarczyk. In de app diverse meditaties en ook heerlijke meditatie muziek. Zeker een aanrader.

    Ik ook, nog een Nederlandstalige app is Deeprelax. Lijkt op meditatie maar is Yoga-Nidra, en dat is dan weer geen yoga 😄.

  3. Hoewel ik de conditie-ringen best een goeie stimulans vind hebben, krijg ik van de ademhaling-app meer stress dan dat ik me er beter door voel. Het lijkt wel of de app ingesteld is op aandringen wanneer het net echt niet uitkomt. De laatste maanden dus de knop omgedraaid. Verder ademen zonder app. Ik ben benieuwd of Apple een betere aanpak bedenkt voor ontspannen, maar vrees dat het een Amerikaanse prestatiegerichte, lief voor jezelf aanpak wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.