Reacties voor: Apple wil meer iPads in het ziekenhuis

Apple wil meer iPads in het ziekenhuis. Niet alleen in handen van artsen, maar ook van patiënten, zodat ze elk moment hun medische status kunnen zien.
Lees het complete artikel → Apple wil meer iPads in het ziekenhuis

Reacties: 10 reacties

  1. verplicht

  2. In het ziekenhuis van Terneuzen hebben ze een of andere Windows toren. En de verpleegster maar schelden omdat hij weer vast liep. Geef dat mens een iPad, dat werkt altijd!!

  3. In het Nij Smellinge ziekenhuis is dit al een paar maanden de realiteit, inclusief inzien van je eigen medisch dossier op de iPad. Mooie vorm van Patiënt Empowerment.

  4. In de Maartenskliniek Nijmegen krijgt elke patiënt en revalidant een iPad. Al enige tijd. Helaas nog zonder je eigen dossier etc maar dat gaat nog komen is me verteld.

  5. Elke patiënt er 1 geven is een beetje onnodig, dat gaan wij allemaal betalen dan.
    Maar meer werknemers in ziekenhuis kan makkelijk met iPad af, dit in plaats van iedere keer achter pc te gaan zitten.

  6. Hier in zwolle (Isala) staat zowat op iedere afdeling wel een info zuil met daarin een iPad. En op afdelingen waar veel kinderen komen hangen ze aan de Muur met spelletjes. De meeste mensen kijken volgens mij op hun mobiel of laptop via WiFi naar de informatie websites die je via inlogscherm te zien krijgt .

  7. Ah dus daarom gaan die premies niet omlaag….

  8. Ben ik de enige die denkt aan hygiene? Je iphone heeft meer bacteriën dan een wc bril… right?

  9. Ach. Ziekenhuizen zijn toch al een bron van bacteriën. Eentje meer of minder…🤔

  10. Een kennis van mijn ouders heeft een stichting opgericht, ‘tikkie jij bent hem’ die geven iPads weg aan (terminaal)zieke kinderen in ziekenhuizen en thuis. Misschien leuk om naar te kijken voor de mensen hier die nog een oude ipad thuis hebben liggen.

    Ze hebben een Facebook-pagina, neem gerust even een kijkje!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.