Reacties voor: Apple: ‘Ruim 40 miljard apps gedownload in App Store’

Apple meldt dat ruim 40 miljard apps zijn gedownload uit de App Store. In december 2012 werd een record gebroken met ruim 2 miljard appdownloads. Er zijn nu 775.00 iOS-apps, waarvan 300.00 voor iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Denk dat WhatsApp ook een van de meeste commercieel succesvolste apps in de App Store is. Vlgs schatting Forbes 200 a 300 mio klanten a 0,89ct Maar WhatsApp heeft zich sinds een week wereldwijd uiterst inpopulair door het begruik ervan op de iPhone 3G onmogelijk te maken.

  2. @Lieko: Huh? Klopt niet hoor, doet het zelfs op 2G.

  3. Dat is echt een ongelooflijk aantal downloads (!), ik heb trouwens wel het idée dat het aantal apps in de App Store niet meer zo snel stijgt als eerst.

  4. @iPieter: Dan heb je als een van de weinigen de mazzel gehad dat je WhatsApp nooit hebt geupdate.
    Zodra je dat doet ben je ook de klos.

  5. @Lieko: @iPieter: Er wordt bedoeld dat iPhone 3G niet meer ondersteunt wordt, maar dat komt door Apple’s devkit, met de huidige devkit kan WA de 3G niet meer ondersteunen.. Heeft niet zozeer met internet type te maken

  6. Duhhhh dat vrij normaal je wordt zat van iPhone en download je een app, als het stom is verwijder ik dat meteen en vervolgens download ik weer 1, zo blijf ik gewoon doorgaan.

    Waarschijnlijk ben ik niet de enige!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.