Reacties voor: Apple is nu 2 biljoen dollar waard op de beurs

Verdubbeling in afgelopen 21 weken
Financiële crisis? Apple heeft er geen last van te hebben. Het bedrijf is in 21 weken tijd in waarde verdubbeld. Vandaag werd er nog een andere mijlpaal gehaald: Apple is het eerste Amerikaanse bedrijf dat $2 biljoen op de beurs waard is.
Lees het complete artikel → Apple is nu 2 biljoen dollar waard op de beurs
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Als de waarde van het bedrijf Apple zo sterk in de lift zit, dan zou het een mooi gebaar zijn om het beleid inzake de App Store nu aan te passen. Het percentage dat ontwikkelaars moeten afdragen verlagen naar 10-20 procent i.p.v. 30 procent. En ook ontwikkelaars meer mogelijkheden geven om streaming (game) apps uit te baten in de App Store. Als ze dit niet uit zichzelf doen, dan zullen mededingingsautoriteiten enorme boetes opleggen. Apple probeert haar eigen diensten (in dit geval Apple Arcade) op een oneigenlijke manier te beschermen. Ik ben een groot fan van Apple hardware en software. Maar ik denk dat een bedrijf die in 21 weken in waarde verdubbeld en dit niet deelt met haar stakeholders (ontwikkelaars, klanten, etc.), op het verkeerde spoor zit.

    • @Albert: Ha, een medestander! Ik vind het vrij onverstandig dat Apple de strijd met gestrekt been ingaat. Bij die stakeholders hoort nog één heel belangrijke groep: de aandeelhouders. Ik denk dat je momenteel beter je geld in Apple-aandelen kan investeren dan in het ontwikkelen van een mooie iOS-app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.