Reacties voor: Apple Marina Bay Sands: unieke bolvormige winkel opent 10 september

Inspiratiebron was het Pantheon in Rome
Apple opent binnenkort een heel bijzondere Apple Store. In Singapore wordt al geruime tijd gewerkt aan een Apple Store in de vorm van een halve bol, die op het water lijkt te drijven. De opening is op donderdag 10 september om 10:00 uur lokale tijd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ziet er gaaf uit moet ik zeggen

  2. Begint een beetje “hip om de hip” te worden. Ben ik een beetje allergisch voor….

  3. De Apple stores zijn altijd mooi, maar vind ze ook erg saai. Ik weet nooit wat ik er moet doen. In Berlijn ben ik in een Microsoft store geweest waar je broodjes en koffie kon krijgen. Je kan er ook werken, ik vond dat veel leuker dan de klinische Apple stores.

  4. Ik weet nog wel een leuke naam voor een website van een bolvormige winkel. O wacht, die is misschien al bezet 🙂

  5. Tja, met dergelijke concepten weet je waarom je betaalt voor de Apple dingetjes…. dit kan natuurlijk nooit uit vanuit de omzet van de winkel zelf.

    Ik vind het ook erg saai. Als ik bij de lokale Amac ga zie ik dezelfde dingen als in de Store, alleen daar hebben ze ook nog eens 250 tafels staan…

    Kortom, ben twee keer in een store geweest, om de MacBook van mijn dochter te brengen voor reparatie en weer op te halen. Verder niets te zoeken daar.

  6. Niet om Apple af te zeiken maar veel van de Apple gebouwen zijn afgekeken van al bestaande gebouwen, bijvoorbeeld oa Soviet architectuur.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.