Reacties voor: Apple wil Google verslaan met ‘realtime’ kaarten

Apple heeft iets nieuws in Apple Maps gestopt: bewegende animaties, zodat het lijkt alsof een reuzenrad echt ronddraait.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. (haalt de schouders op, en schudt eens meewarig met het hoofd)

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. De indruk wekken dat is gewoon plat gezegd “De boel belazeren”

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. En niet te vergeten de fly-over Tour. Waarbij de camera automatische de belangrijkste gebouwen laat zien.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Ik vind Apple Maps best prima. Kwam laatst mijn Shell statengids tegen achter in de auto. Realiseerde me dat we al ver zijn gekomen. De statengids ligt inmiddels bij het oud papier.
    (Red.) Reactie gewijzigd: off-topic opmerking verwijderd.

  8. @Kees: Zo denk eens na eindelijk eens wat ‘concurrentie’ voor Google Maps. Apple Maps staat misschien wel nog een beetje achter op bepaalde vlakken maar eerlijk Flyover ziet er echt veel beter uit dan Street View en is echt veel handiger. Points of intrest begint langzamer aan ook ‘goed’ te komen zelfs in Europa. Apple Maps heeft nog een lange weg te gaan maar het is zeker goed werk dat ze verrichten (niet kijkend naar de introductie) en misschien gaat het wel wat langzaam maar misschien komt er op WWDC of aankomend event wel een grote update voor Apple Maps als soort van ‘One More Thing’

  9. Origineel geplaatst door Kees
    Wat intens zielig, deze CreepView
    En met elke keer 8 steden toevoegen heb je in het jaat 2096 nog geen Europese dekking
    Laat het Maps gebeuren toch aan Google, die ga je toch niet meer inhalen

    Is het echt zo moeilijk te begrijpen dat concurrentie gezond is en alle partijen scherp houden? Als je jouw redenering volgt dan hadden heel veel goede bedrijven nu niet bestaan en was de technologie niet zo ver als hij is vandaag de dag.

  10. Bij mij beweegt de London Eye helaas niet. Het zou wel gaaf zijn als op een gegeven moment ook de river Thames geanimeerd wordt. Plots krijg je dan met een simpele toevoeging een hele levendige kaart.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.