Reacties voor: Apple Maps toont nu hotelreviews van TripAdvisor en Booking.com

Apple heeft Apple Maps uitgebreid met hotelreviews van TripAdvisor en Booking.com. Eerder was alleen informatie van Yelp te zien.

Reacties: 8 reacties

  1. Op Street View zitten we wél te wachten.

  2. Precies. Weer zo’n voor de meesten nutteloze implementatie van Apple Maps.
    Aan de reeds bestaande Yelp reviews heb je ook niets, als je de Yelp app niet vervolgens ook geïnstalleerd hebt. Om de reviews te lezen moet je naar die app over schakelen.

  3. Ik voeg de laatste tijd lokale winkels toe aan Apple Maps (via probleem melden –> locatie ontbreekt). Binnen een week staat deze locatie (winkel) dan keurig op de kaart!

  4. Is het een vicieuze cirkel? Apple is de weg kwijt en Maps is slecht. En omdat Maps zo slecht is verliest Apple de weg nog meer.

    Ik zou zeggen: skip de klok in de big bang en voeg een fatsoenlijke database met poi toe! Of beter: een user editable map!
    De informatie in Nederland is hopeloos achter omdat yelp hier niet gebruikt wordt.
    Totdat dat moment komt: Google Maps is still king!

  5. In plaats van allerlei niet nuttige functies ( 3D flyover voor een handjevol wereldsteden, leuk maar wanneer heb je dat echt nodu) zoals waarderingen kunnen ze beter dit verbeteren

    1. De kaarten zelf, nauwkeurigheid in in nederland loopt achter op google maps, nokia here

    2. POI het gemis en inconsistentie is treurig

    3. Zoekfunctie

    4. Verkeersinformatie uit eigen ervaring en (blijkens onderzoek oa consumentenbond) is het slechtst van alle navigatie apps

    5. Daadwerkelijk navigeren is vaker dan bij andere apps het geval is onlogisch

    6. Uiterlijk, google maps is machtig qua layout, apple maps is teletubbie-achtig

  6. Leve Google maps!!

  7. @Cloverfield: Ik wil niet veel zeggen, maar Yelp wordt hier ook prima gebruikt, hoor. Volgens mij woon jij gewoon in één of ander gat in the middle of nowhere. Zelfs in mijn dorp (ook niet zo groot met zo’n 25.000 inwoners) zijn een aantal locaties met Yelp-reviews te vinden. Weliswaar niet veel, maar dat zal in de VS bijvoorbeeld niet anders zijn. Als je even een kijkje neemt in Eindhoven dan staat het ineens vol met van die reviews. Geloof me, er is niets mis met Yelp. 😛

    Ik vind het gewoon mooi dat Apple nu ook TripAdvisor en Booking.com heeft geïntegreerd in Maps. Vooral zo blijven doorgaan zou ik zeggen. Google Maps mag dan op bepaalde punten wel beter zijn, maar dit bestaat dan ook al véél langer. Apple Maps is nog jong en het kan nog echt wel wat worden.

    Het is niet Apple’s bedoeling beter te worden dan Google Maps, maar wel om een vervanger te hebben die voldoet. En dat doet het voor mij. Als dat voor iemand anders niet zo geldt, dan ligt dat waarschijnlijk gewoon aan de plaats waar je woont ofzo. Hier werkt het allemaal prima. Sterker nog, de kaarten zelf zijn bij Apple Maps echt up-to-date in tegenstelling tot bij Google Maps. Maar nogmaals, dat verschilt echt per plaats.

  8. Koop TomTom,.. Klaar…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.