Reacties voor: Krijgt Apple Maps binnenkort Street View?

Zwarte auto's met camerasystemen op het dak wekken de indruk dat Apple bezig is met het verzamelen van straatbeelden (Street View) voor Apple Maps.
Lees het complete artikel → Krijgt Apple Maps binnenkort Street View?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Het zou me helemaal niet verbazen als ook Apple bezig is met een zelfrijdende auto. Apple is al heel actief met het integreren van systemen in auto’s en dan is een zelfrijdende auto een volgende stap. Het kan daarbij natuurlijk zowel gaan om een compleet eigen auto van Apple, voorzien van alle Apple-gemakken, die zelfrijdend is, maar het kan ook alleen om de software gaan, die Apple zou kunnen leveren aan autofabrikanten, samen met systemen voor integratie van iPhone en iPad. Maar Apple kennende….leveren ze niet alleen de software, maar ook de hardware..!
    Bijvoorbeeld in combinatie met een Amerikaanse autofabrikant als Dodge, Chrysler of Ford.

    Ik hoop daarom over een paar jaar mijn Ford Ka te kunnen omruilen voor de Apple iDrive, mét lichtgevend appeltje in de motorkap!;-)

  2. @macaanzee: om dan een soort van Ka terug te kopen met lichtgevend appeltje en prijskaartje van een Tesla?

    Ik blijf Tesla zien als de Apple onder de electrische auto’s en het zou me niet verbazen als er al heel verregaande samenwerkingen zijn tussen de twee bedrijven, waarbij Tesla op dit moment meer visionair lijkt dan Apple.

  3. Ondanks alle camera’s aan boord lijkt -op de eerste foto- de chauffeur volledig de weg kwijt 😉

  4. @macaanzee: Het lijkt me op dit moment waarschijnlijker dat ze eerst een tv maken en Apple Carplay afmaken.

  5. Die camera’s met betrekking tot afstand kan dat iets te maken hebben met 3D? Een soort Street View maar dan met 3D beelden. Net als wat ze nu hebben met FlyOver? Street View 2.0 ofzo?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.