Reacties voor: Diverse Apple Maps-auto’s gesignaleerd in België

Moet je de komende dagen op de weg zijn in België, let dan goed op of je een Apple Maps-auto ziet rijden. Meerdere lezers hebben ons getipt dat er Apple Maps-auto's zijn gesignaleerd, al zijn ze niet actief bezig met locatiedata vastleggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik heb er van de week een stuk of 5-6 zien passeren op de snelweg E34 in turnhout. Allemaal met Spaanse platen. Vandaag ook nog 2 gezien!

  2. Wij (Profile Tyrecenter Dassen Eindhoven) hebben al veel van deze auto’s mogen voorzien van nieuwe banden. Ons hebben ze verteld dat ze voorlopig in Nederland aan het rondrijden zijn.

  3. Die in Kortrijk reden richting Frankrijk in ieder geval. 😊

  4. Sinds vorige week is Apple Maps Transit ook beschikbaar in veel Europese steden en gebieden, zoals oa Spanje (Barcelona, Madrid, Valencia, alle langeafstandslijnen en treinen)

  5. Hopelijk komt het snel naar Nederland en dan vooral de kleinere straten. Detailniveau valt helaas erg tegen t.o.v. google maps. En dan hopen we dat ze niet maar delen van Nederland doen, maar ook gewoon volledig.
    Leuk en wel veel geweldige features, maar wanneer dat alleen in klein plukje gebied is in Nederland, heb je er niet zoveel aan.

  6. Auto’s ook waargenomen tussen Eindhoven en Weert A2. 2 Subaru achter elkaar met Spaans kenteken.

  7. Wij zagen ze ook vandaag bij Antwerpen rijden, maar later ook op de ring van Parijs! Wel met afgeplakte camera’s inderdaad.

  8. Wat zeg je dan in de kroeg als mensen vragen wat doe je voor werk?

  9. Gisteren (vrijdag) deze auto’s ook zien tanken in Veldhoven bij de BP. Ook hier niet actief aan het filmen / fotograferen.

  10. Niet lang geleden, een week of drie denk ik, reden er in Eindhoven twee vrachtauto’s met opleggers met elk een stuk of 6 van deze auto’s.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.