Reacties voor: Apple is de MagSafe-aansluiting nog niet vergeten

Apple heeft een MagSafe-adapter bedacht voor USB-C-aansluitingen. Die zorgen ervoor dat je MacBook niet op de grond valt als iemand struikelt.

Reacties: 12 reacties

  1. Iets weg laten om vervolgens prutsverloopjes tussen je mooie spulletjes te plaatsen. Hadden ze die MagSafe maar gehouden… Nu is het houtje-touwtje…

  2. Dus gewoon een adapter? zucht..

  3. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Iets weg laten om vervolgens prutsverloopjes tussen je mooie spulletjes te plaatsen. Hadden ze die MagSafe maar gehouden… Nu is het houtje-touwtje…

    Hey, da’s Apple sinds 2016 voor je.

  4. Ik mis de MagSafe totaal niet, zeer handig dat ik nu mijn MacBook Pro via beide kanten kan opladen.

  5. @Dennis: Dit is inderdaad een genot!

  6. Alsof het een het anders zou moeten uitsluiten. Inderdaad handig dat je aan beide kanten kan opladen, maar snel aan- en ontkoppelen is net zo handig.

  7. Origineel geplaatst door Questioneverything
    Dus gewoon een adapter? zucht..

    Kassa kassa! Daar is alleen nog maar om te doen bij Apple de laatste jaren.
    We gaan wel zien met de iPhone 8 of Apple nu eens duidelijke investeringen heeft gemaakt met die miljarden rekening van hun.

  8. De aansluiting gaat vaak kapot waar de kabel aan het stekkertje vast zit. Dat is een bron van ergernis. Een ronde aansluiting en dan de kabel er haaks op, dat zou het probleem oplossen.

  9. Natuurlijk maakt het verschil! Geef mij maar gewoon de échte MagSafe. Op deze manier blijft het pleisters plakken omdat Apple alles wat handig en nodig is heeft verwijderd van de MacBooks. Verkeerd beleid!

  10. Dus je haalt een prima vinding uit de markt omdat die je MacBook te “duur” maakt (haha) en dan ga je je partnerbedrijf die het wel uitbrengt nog eens dwarszitten. Zielig

  11. @Dennis: Dacht dat ik de enige was. De magsafe was leuk maar ik vind de huidige uitvoering toch veel handiger. Dan maar geen magsafe.

  12. … zeer handig dat ik nu mijn MacBook Pro via beide kanten kan opladen.

    Waar! Maar heb de laatste tijd ook nog wel eens dat de connector door bewegen net niet meer helemaal goed in de USB-C connector blijft zitten en dus niet meer oplaad en op de accu werkt. Erg vervelend! Ik zou liever weer de MacSafe terug willen, ook al kan ik die dan maar aan één kant gebruiken.

    Voor mijn gebruik zou het meest ideaal zijn: een MacSafe, eenn mini displayport, één USB 3.0 en twee USB-C poorten. Idealiter ook nog een gigabit LAN poort maar ik snap dat dit met de huidige dikte niet meer te doen is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.