Reacties voor: ‘Apple brengt MagSafe terug: magnetische hoesjes en opladers voor iPhone 12’

Apple is van plan om de MagSafe terug te brengen, zo beweert een bron. Apple verwerkt magneten in een nieuwe iPhone-case en komt ook met twee magnetische opladers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Omdat Apple zo vervelend doet, heb ik m’n geld maar ingezet op een 3rd party oplossing die niet eens zo veel duurder is, te weten Volta Spark. Dat scheelt weer flink wat “oh shit!”-momenten wanneer m’n MacBook bijna van de tafel glijdt…

  2. Klinkt niet echt heel waarschijnlijk eerlijk gezegd. Kan me niet voorstellen dat zo een belangrijke feature niet eerder gelekt zou zijn.

  3. Zou me sterk verwonderen, aangezien Apple heeft beslist dat complete wireless ( opladen, audio) de toekomst zal zijn ( we krijgen zelf geen kabel meer bij de IPhone 12?)
    En meestal blijven ze koppig volharden in hun krijtlijnen.…
    Dat je lege iPhone niet gebruikt kan worden terwijl hij ergens op een wireless charging lader ligt op te laden, interesseert Apple dan weer geen bal.
    Ik laat het allemaal niet aan mijn hart komen, en ben al 4 jaar een heel gelukkige gebruiker van de magnetic cables die je op Alieexpress vindt.
    Minuscule dongle in je lightning poort en een bijhorende magnetische fast charging kabel , en je bent uitgerust voor minder dan 4€ !
    Heerlijk en supèrrr practisch.

  4. @Jermaine: Die dingen zijn al lang te koop, hoef je echt je geld niet bij een kickstarter te doen.
    Bij ali genoeg goeie merken ook die dit al jaren hebben.

    En ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt laptop van de tafel valt, de laptop staat voor je. dus de stroom kabel zorg je dat die achter de laptop ligt.

  5. @Dennis: Dat zal ongetwijfeld, maar ik ga mijn apparatuur niet opladen met rommel van Ali. Wbt de situatie die ik omschreef, dat gaat om bv de salontafel. Mijn situatie hoeft niet te matchen met die van jou, toch?

  6. @Jermaine: Ali doet t prima!!! Trouwens kun je straks je iPhone ook aan de koelkast plakken? Als ie zelf magnetisch is 😆

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.