Reacties voor: ‘Apple overweegt Macs met Face ID en los Touch Bar-toetsenbord’

Het zou zomaar kunnen dat we in de toekomst aan de slag kunnen met Face ID op een Mac. Apple overweegt het toevoegen van een gezichtssensor die de gebruiker kan identificeren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Hopelijk stappen ze heel snel over naar FaceID op alle Apple devices. Heerlijk.

  2. Origineel geplaatst door Patrik
    Hopelijk stappen ze heel snel over naar FaceID op alle Apple devices. Heerlijk.

    Inderdaad het werkt echt goed!

  3. Gebruik touchbar niet veel, het is soms handig maar voor die ene keer gebruik ik hem wel op de MBP.

  4. Vandaag bij de IBOOD al de Apple magic keyboards in de aanbieding, wie weet komt dit sneller dan gedacht… ?

  5. Fijn. Maar hoop niet dat dit het enige is wat ze van plan zijn te vernieuwen. Ze vragen namelijk de hoogste prijs en daar mag wel meer innovatie voor komen dan een oudere techniek die nu ingebouwd wordt.

    Laten ze bijvoorbeeld de bezels verkleinen en volledig van rand tot rand een scherm te regelen. Of wat dacht men van een vernieuwd design qua afvoer van warmte zodat al die processoren niet constant gethrotteld worden omdat ze de warmte niet snel genoeg kunnen afstaan.

    En eigenlijk verwacht ik iets van vernieuwing wat mij verrast. Zoals het voorheen was met Apple.

  6. Zo’n extern keyboard met een Touch Bar lijkt mij de enige weg om van die hele Touch Bar een succesje te maken. Vrijwel alle MacBook Pro + Touch Bar gebruikers die ik ken (incl. mijzelf) raken dat ding zelden aan omdat ze 80% van hun ‘Pro’ tijd werken met een groot extern scherm en een extern toetsenbord.

  7. Je kan je afvragen wat voor ‘pro’ gebruikers zo’n verlenging nodig hebben. Vrijwel alle knoppen op de touchbar zijn met shortcuts te doen. Maarja, ziet er mooi uit.

  8. Ik gebruik de touchant alleen in word. Verder gebruik ik het niet, omdat andere shortcuts op de tast/blind kunnen worden gevonden.

  9. Ik had eigenlijk verwacht dat dit de nieuwigheden zouden worden op de nieuwe iMac. En niet gewoon een snellere CPU en geheugen in dezelfde oude doos. Volgens mij een gemiste kans om de verjaardag van de iMac eens echt te vieren met een randloos scherm, geïntegreerde FaceID en Touchbar toetsenbord.

  10. Kom maar op! Hopelijk in de nieuwe 16” MacBook Pro. Tijd voor een nieuwe!

  11. Ik vind de Touch Bar op een extern toetsenbord wel een welkome toevoeging. Want inderdaad… ik werk op b.v. mijn MacBook pro vaker op een extern toetsenbord dan op het apparaat zelf. Die Touch Bar heeft best leuke functies in b.v. Final Cut Pro, die ik nu zelden of nooit gebruik (hoewel ik met mijn externe Shuttle Pro nog steeds het meest content ben).
    Face ID zie ik de toegevoegde waarde nog niet helemaal, althans niet voor het inloggen (dat gaat als je een Watch om hebt, toch al automatisch). Dan blijft over betalen via Apple Pay (iets waar we het hier net zo goed niet over kunnen hebben als het aan Apple ligt) of het gebruik van de keychain… alleen weet ik nog zo net niet of ik dat niet liever achter Touch ID zou hebben, dan via Face ID.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.