Reacties voor: ‘Apple mikt op eind oktober voor nieuwe MacBook Pro’

Apple zou op eind oktober mikken voor de geheel vernieuwde MacBook Pro. Om dit mogelijk te maken, zal de eerste grote update voor macOS Sierra alleen de belangrijkste problemen verhelpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Een maand heeft nog nooit zo lang geduurd als de aankomende. Can’t wait.

  2. Kan niet wachten, maar zal wel wachten heb denk ik 1,5jr gewacht nu. Wordt mijn eerste mac.

  3. Eerst maar eens kijken wat de upgrade inhoudt.

  4. Ik kan niet wachten op een iMac refresh! (Heb nu een MBP 2010, maar heb nu een bureau dus wil een desktop die sneller is en meer scherm om mee te werken natuurlijk.)

  5. Hopelijk dat er ook wat kleinere updates komen voor de macbook (niet-pro) en de mac mini.

  6. Zal tijd worden…zit er al 3 kwart jaar met smart op te wachten.

  7. En de iPad Pro 2 12,9inc. dan?

  8. 17 inch weer terug graag!

  9. Dit betekent overigens wel dat macOS 10.12.1 alleen de broodnodige fixes krijgt. Alle problemen die niet kritisch genoeg zijn worden doorgeschoven naar macOS 10.12.2, dat we dan eind november zouden kunnen verwachten.

    Wat zijn die kritische problemen in macOS 10.12.0 dan precies?

  10. Origineel geplaatst door Jan jansen
    Kan niet wachten, maar zal wel wachten heb denk ik 1,5jr gewacht nu. Wordt mijn eerste mac.

    Goh, wat jammer nou, je had nog 1,5 jaar plezier van een tweedehandsje kunnen hebben. Maar we wachten af, he!

  11. Origineel geplaatst door Jan jansen
    Kan niet wachten, maar zal wel wachten heb denk ik 1,5jr gewacht nu. Wordt mijn eerste mac.

    Origineel geplaatst door Sandra
    Goh, wat jammer nou, je had nog 1,5 jaar plezier van een tweedehandsje kunnen hebben. Maar we wachten af, he!

    LOL!

  12. Is er een reële kans dat de AirPort lijn ook een update krijgt? Ik heb namelijk een nieuw huis waar mijn AirPort expres echt te weinig power voor heeft, maar ben bang dat ik net een extreme koop en er 4 weken later iets nieuws uit komt.

  13. Het zou verstandig zijn als er ook een of twee modellen komen die wat voordeliger zijn. Bijvoorbeeld een vernieuwde MacBook Air 13″ en een voordeliger instapmodel 15″. Een vanafbedrag voor een MacBook van boven de 2000 euro is gewoon te hoog.

  14. Oef .. het einde aan het wachten is in zicht. Ondertussen begint m’n late-2008 MBP de eerste kuren te vertonen. Het wordt tijd voor een nieuwe (dit is overigens wel m’n eerste laptop die het 8 jaar volgehouden heeft. Alle Windows machines gaven bij mij al na 3 jaar de geest).

  15. @Richard: Same here. Heb mijn MacBook (aluminium unibody) uit 2008 ook nog eens tweedehands gekocht. Paar maanden geleden een ssd in geplaatst en werkt nog prima.

  16. Werd tijd !

  17. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Het zou verstandig zijn als er ook een of twee modellen komen die wat voordeliger zijn. Bijvoorbeeld een vernieuwde MacBook Air 13″ en een voordeliger instapmodel 15″. Een vanafbedrag voor een MacBook van boven de 2000 euro is gewoon te hoog.

    Vind ik ook en heleboel naast ons ook. Vroeger had je instapmodellen iBook G4, van vanaf €999,- bijv. en dan kwamen Powerbooks. Duidelijker onderscheid kon niet.

    Nu vragen ze €1.450 voor basic-model nieuwste MacBook, terwijl dat niet geschikt is voor bijv. videorendering en zwaardere taken. Bij MacBook Pro beginnen ze ook bij zelfde bedrag van €1.450. En dan bungelt MB Air er maar even tussen, die nu wel over de toonbank gaat voor €999. Ik heb geen overzicht. Puur qua uiterlijk/uitstraling zou ik voor MacBook gaan, die met 4 kleuren. Doe de Air eruit en laat alleen Macbook en Macbook Pro staan (met uiteraard interne upgrades).

  18. Origineel geplaatst door Oscar
    Ik kan niet wachten op een iMac refresh! (Heb nu een MBP 2010, maar heb nu een bureau dus wil een desktop die sneller is en meer scherm om mee te werken natuurlijk.)

    Ik heb het (in 2012) juist andersom gedaan. Had een iMac en ben toen gegaan voor een MBP met Thunderbolt scherm. Qua prijs en prestaties zo goed als even duur, maar de MBP nog wel mobiel mee te nemen. Let dus goed op de verschillen in specificaties. Een iMac neem je niet zomaar mee.

  19. Ik gok dat de MacBook air ook retina scherm gaat krijgen of de MacBook 12″ krijgt een snellere processor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.