Reacties voor: Gerucht: ‘Apple maart-evenement uitgesteld vanwege coronavirus’

Apple zou hebben besloten om een gepland maart-event uit te stellen, vanwege maatregelen rondom het coronavirus. Maar er speelt nog iets anders mee, meldde een bron binnen Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Wat dacht je van alleen een Live Stream, dat gereis overal naar toe leuk maar is echt niet nodig voor elk event.

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Wat dacht je van alleen een Live Stream, dat gereis overal naar toe leuk maar is echt niet nodig voor elk event.

    Mee eens, want de Salon van Genève is wederom het Coronavirus afgezegd, maar desondanks is het nieuws bij de mensen gekomen weliswaar digitaal maar toch. Ook dit kan men in de toekomst vaker gebruiken om via de digitale manier nieuws bij de mensen te brengen. Die iPhone zie je in real live wel als hij verkrijgbaar is.

  3. Alsof jullie hierboven mij ooit naar een Apple live event gaan. Jullie kijken het ook gewoon op een schermpie. De events zijn alleen bereikbaar voor de journalistiek. Dus niet doen alsof iedereen naar zo’n event gaat.

  4. @iPineapple: Ik zeg niet dat ik ga maar vind niet voor alles een event perse nodig, meeste events kunnen prima live streams prima online.

  5. @iPineapple: Daar gaat het niet om, als er mensen wel of niet naar een Apple event heen gaan. Het feit is gewoon dat dit te toekomst kan gaan veranderen. Geen fysieke aankondigen meer maar alles digitaal.

  6. @Lemco Luehof: Precies gewoon live stream is meer dan prima tegenwoordig, winkels, websites krijgen toch wel test producten uiteindelijk.

    Dan heb je maar niet direct dag 1 in je handen bij presentatie, uiteindelijk zal pers toch eerder hebben dan de consument hem om uit te kunnen proberen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.