Reacties voor: Apple maakt 25 miljardste App Store-download bekend

Apple heeft bekendgemaakt dat de 25 miljardste download in de App Store is geteld. De mijlpaal werd bereikt binnen vier jaar na de opening van de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Er zat verschil op teller op iphone of die vanop de computer xD

  2. Inderdaad, ik keek steeds vanaf m’n iPhone maar daar loopt hij nu nog steeds… 🙁

  3. 10 miljardste, niet miljoenste 🙂

  4. En ik heb gewonnen !!!!!!!!!!!! 😀

  5. Dan te bedenken dat ik de 75 euro die ik bij mijn MacBook pro kreeg nog niet eens op heb.. Je zou bijna zelf een app maken en daar al je geld aan besteden, heb je 7000 euro echt geld

  6. Heb sowieso geen fluit begrepen van deze actie. De 25mljrdste krijgt de prijs, hoe doen ze dat met de mensen die een formulier hebben ingevuld, überhaupt waarom mensen via formulier toelaten?

  7. @Jasper:
    Of een deal sluiten met een andere ontwikkelaar.

  8. Zal je zien dat deze persoon binnen apple werkt..

  9. Ach wellicht moeten we vandaag op nederlan 1 naar achter het nieuws kijken 18.20 uur.
    Kunnen we zien onder welke omstandigheden appel zijn producten laat maken. En neen ik veroordeel appel niet want de anderen doen het ook zo.

  10. @Richard: Er stond duidelijk bij de teller “for illustratieve purposes only” of zoiets in die aard. M.a.w. van die teler klopte geen bal 🙂

  11. @Lastminuteguy: Stond in de regels, als je een formulier indiende werd dit meegeteld als “een download” op het moment dat je het opstuurde.

  12. @Gonny van der Zwaag:
    Ik denk dat Apple wel exact weet wie de 25.000.000.000ste (ziet er wel extreem uit zo met al die nullen! 😉 downloader is omdat ze precies bij moeten houden wat en wanneer er door wie wat gedownload is ivm eventuele uitbetalingen aan de auteur. Als ze formulieren ook meetellen, dan kunnen ze die ook meenemen in de telling.

    Alleen weet je niet of die bewuste 25 miljardste downloader ook daadwerkelijk als winnaar wordt aangewezen.

    Toch wel een verschilletje…

  13. Toeval bestaat. 25.000.000.000 downloads precies op de dag dat de Apple Store Amsterdam opent 🙂

    Was vandaag getuige van de Applesektegekte.

    *en schafte een juice pack aan vanwege batterij alweer leeg binnen een halve dag terwijl deze de hele nacht aan het infuus had gelegen, en van de weeromstuit een B&W P5, maar dat terzijde*

  14. Wat moet ik hier mee.was wel geloofwaardige apparte vreemde mail!!!meen het serieus.moet contact opnemen met ene brent Ferdinand……als je zijn naam in Google typt is het een jochie van 19.zijn er meer mensen die zulke mail hebben gekregen???? Aub antwoord

  15. @Lastminuteguy: Dat met een formulier invullen is puur een juridische noodzakelijkheid. Het is om te voorkomen dat er Amerikanen zijn, die rechtszaken beginnen als er een verplichte aankoop nodig is om aan een wedstrijd mee te doen. Dat ligt nogal gevoelig, ook al tellen gratis app-downloads ook mee.
    Ik denk dat Apple weer een gewone burger uitkiest die een ‘familievriendelijke’ app heeft gedownload. Ik weet niet hoe het zit in de VS, of je er ook een notaris bij moet hebben, maar volgens mij maakt Apple gewoon een veilige keuze, met een winnaar waar niemand zich aan kan storen. Exact bepalen kunnen ze het waarschijnlijk toch niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.