iPhone 13 Pro Max display

Reacties voor: Nieuw Apple-product nodig? Hou dan rekening met langere levertijd

Ben je van plan om de komende maanden een nieuw Apple-product te kopen, voor jezelf of voor de feestdagen? Hou dan rekening met langere levertijden. Zowel de nieuwste producten als eerder uitgebrachte toestellen laten momenteel langer op zich wachten dan gebruikelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ja dat is te merken ja!
    Zeker als we allemaal zitten te wachten op de Applewatch 7 4G
    Maar we weten allemaal, als Apple zegt Binnenkort beschikbaar.
    Dan kan dat nog weken tot maanden duren!

  2. Gisteren toevallig twee 16″ MacBook Pro’s besteld, worden ook pas over 5 weken geleverd. Terwijl ze in de presentatie “next week” zeiden. Jammer, maar het wachten waard šŸ™‚

  3. Whats new :).

  4. Nu weet ik ook dat Apple een poetsdoekje heeft van 25,-. Bedankt!!

  5. iPhone 13 pro max 512gb avond voor de release besteld en dag later binnen..
    Apple Watch 7 45 stainless steel 4G maandags besteld en zaterdag kunnen ophalen bij de MediaMarkt in Turnhout (nl gebruiker)

    Voor mij vallen die levertijden dus wel mee šŸ™‚

  6. De langere levertijden komen door verschillende factoren. Het grondstoffen en chipte kort zijn een item, maar door Corona is het ook vrachtvervoer en dan voornamelijk containervervoer zwaar verstoord. Dit mede omdat Chinese havens nog te maken hebben met Corona en af en toe in lockdown gaan. Zo moest men uitwijken naar andere havens en zorgde dit voor opstoppingen. Niet alleen die blokkering van de Ever Given droeg hierbij aan toe, maar de prijzen van containers zijn maal 7 gegaan. Schepen moeten daarnaast torenhoge huur betalen voor het liggen in de haven dus als men zā€™n schip niet in 1x kan volladen blijft men voor de kust liggen wachten. Rederijen hadden tijdens Corona ook vele schepen uit roulatie gehaald en bepalen nu de prijzen. Voor hen zijn het hoogdagen waar de consument voor gaat betalen. Welkom bij het nieuwe normaal!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.