Reacties voor: Apple legt werking Touch ID uit in nieuw beveilingsrapport

Apple heeft een nieuw beveiligingsdocument uitgebracht, waarin ze uitleggen hoe Touch ID is beveiligd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Knap gedaan! Ben erg benieuwd of er toch mensen zijn die het gaan hacken…want alles wat door mensen is beveiligd is te hacken volgens mij!

  2. 1 op 50.000 is weinig, aangezien de pincode (4 cijfers) een kans van slagen heeft van 1 op 10.000 (10^4).

  3. @houtjes: Denk dat het eenvoudiger is om iemand zijn/haar pincode te ontfutselen

  4. Ben ook benieuwd naar de implementatie van de vingerscanner op de Samsung S5. De eerste “handson” waren niet heel positief. Ook ben ik benieuwd naar de security van dat device.

    Ik ben in ieder geval ZEER tevreden over de iphone 5s scanner. Werkt erg goed en geeft een veilig gevoel.

  5. Ook erg handig voor de NSA en andere inlichtingendiensten. Zo hebben ze in ėėn klap alle vingerafdrukken van alle bezitters van deze iphone…

  6. Toen ik net de iPhone 5S had, ik natuurlijk blij en iedereen wou dat vingerafdruk zien en proberen was er 1 collegaatje en die kon zo me iPhone in gewoon met haar vinger! Waarschijnlijk die ene stomme toeval van 50.000….

  7. Origineel geplaatst door Alchemist
    Ook erg handig voor de NSA en andere inlichtingendiensten. Zo hebben ze in ėėn klap alle vingerafdrukken van alle bezitters van deze iphone…

    Ja, want zoals je in dit artikel kan lezen worden de vingerafdrukken centraal in Cloud opgeslagen en daarna doorgestuurd naar de NSA. Idioot.

  8. Ik snap niet waarom iedereen überhaupt zo paranoia is over die vingerafdrukscanner en overheidsdiensten. Je vingerafdruk is allang bekend bij de overheid want die wordt gescand als je een nieuw paspoort laat maken!

  9. Origineel geplaatst door Alchemist
    Ook erg handig voor de NSA en andere inlichtingendiensten. Zo hebben ze in ėėn klap alle vingerafdrukken van alle bezitters van deze iphone…

    OK. En wat is nu jouw punt?

    “Schapen zijn geen mensen. Sommigen mensen zijn wel schapen. Blááááááát !!!”

    Origineel geplaatst door ibl
    Ik snap niet waarom iedereen überhaupt zo paranoia is over die vingerafdrukscanner en overheidsdiensten. Je vingerafdruk is allang bekend bij de overheid want die wordt gescand als je een nieuw paspoort laat maken!

    Aanvulling: en wanneer je bijvoorbeeld naar Amerika reist. Doen ze aanvullend ook even een iris scan. En doen ze veel minder moeilijk over jouw privacy, zoals wel binnen NL en de EU gebeurd.

    “Schapen zijn geen mensen. Sommigen mensen zijn wel schapen. Blááááááát !!!”

  10. Origineel geplaatst door Leroy
    Toen ik net de iPhone 5S had, ik natuurlijk blij en iedereen wou dat vingerafdruk zien en proberen was er 1 collegaatje en die kon zo me iPhone in gewoon met haar vinger! Waarschijnlijk die ene stomme toeval van 50.000….

    Ze heeft vast een ‘magische vinger’, dat soort dames kunnen daar vanalles mee..

  11. @Reem: Voor zo ver ik begreep kan een app het OS vragen of de vingerafdruk klopt, maar niet de vingerafdruk opvragen. Er was geen informatie of die vingerafdrukken ook op een beveiligde co-processor staan, of gewoon op de CPU onder beveiliging van het gewone OS, wat veel makkelijker te kraken is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.