Reacties voor: Apple legt uit hoe je App Store-abonnementen uitschakelt

Apple heeft een supportartikel uitgebracht, waarin ze de werking van in app-abonnementen uitleggen. Ook zie je hoe je de abonnementen na verloop van tijd stopt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik vind dat wel een prima zaak. Ik denk dat het afsluiten van een abonnement bij de appstore zo veilig en zonder problemen verloopt. En…je kan het weer afzeggen wanneer jij wil! Bij Google gaat dat via de uitgevers. Dus moet je er zelf achteraan gaan! Net zoals bij drukwerktijdschriften en bladen…je moet in de colofon gaan zoeken waar je moet zijn voor opzegging….en dan ben je nog te laat ook!!!! (haha dat heb ik vaak gehad).
    Bij Apple is het inloggen, klik…en weg. Bij Google moet je denk ik…gaan graven naar de site van de uitgever en daar gaan opzeggen….wat is makkelijker?????

    Plus de klantgegevens! Ik wil niet dat die uitgevers mijn gegevens hebben. Hebben ze niks mee te maken. Prima zo! Iedereen roept over privacy….Apple doet dit en dan is het fout!!! Heel de wereld heeft het erover dat Apple de gegevens voor zichzelf houdt tenzij de gebruiker daar toestemming voor geeft. Beetje tegenstrijdig.

    En bij Google krijgen die uitgevers dat wel ‘automatisch’ (tenzij jij uitdrukkelijk NEE zegt). ‘Open’ hè.
    Mmmm…niks op tegen toch?….zou je zeggen.
    Maar meestal verdwijnen die gegevens naar malafide bedrijfjes of internetsites waardoor jij weer overspoeld raakt met Spam of troep via de mail. Je kunt hele pakketten mailadressen gewoon kopen bij bedrijven.
    Ga nu eens naar een site en vul je gegevens in….hoevaak ik al niet kort daarna overspoeld wordt door mail waar ik niet om gevraagd heb.

    Iedereen kan kiezen wat ie uiteindelijk fijn vind. Ik ga voor Apple vanwege de privacy. Google zal het ook prima doen hoor!!! Maar op sommige dingen vind ik Google net iets te gevaarlijk…’open’ is leuk…maar waar eindigt het……..

  2. En zo ist maar net!

  3. Daarom heb ik speciaal een e-mail adres speciaal aangemaakt voor het aanmaken van profiles, registreren bij sites etc. etc.
    Die gebruik ik puur alleen daarvoor, mijn prive e-mail adres gebruik ik nooit voor dat soort dingen en krijg ik dan ook nooit spam op.
    Dat die andere e-mail adres waar ik verder toch nooit op kom vol staat met spam maakt me niet zoveel uit, geen last van.
    Maar buiten dat kies ik tot op heden nog steeds voor Apple. 😉

  4. Dat heb ik ook. Een mailadresje waar alles binnenkomt van reclame, spam (tja…) etc.
    En idd als het te gortig wordt, dan wegknikkeren en opnieuw beginnen.
    Gelukkig heb ik bij Apple dit niet nodig….zover ik me kan herinneren heb ik nog nooit troep gehad via Apple, alleen de nieuwsbrieven en reclame…maar dat vind ik niet storend.
    Ik zou dus ook sneller geneigd zijn om bij Apple een abonnement af te sluiten dan bij Google….eh, lees de uitgever. Maar da’s persoonlijk.

  5. En die bedrijven zeuren dat ze geen prive informatie van hun eigen klanten mogen ‘stelen’!!! Schande, goed dat apple er iets tegen doet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.