Reacties voor: Apple laat netwerktest met mobiele telefoon uitvoeren in China

Apple heeft een netwerklicentie aangevraagd voor de iPhone in China. Dit is een eerste stap om de iPhone ook in China uit te brengen. Dat zal echter niet eerder gebeuren dan begin volgend jaar, zo verwachten analisten.

Reacties: 11 reacties

  1. Die telco heeft bijna 180 miljoen klanten. Snap nu wel waarom Apple z’n best doet..

  2. Leven in vrijheid, geniet maar lekker in Nederland. Buiten dat ik wel tevreden ben met T-Mobile, zijn er veel mensen dat niet, maar wees blij dat je niet in China belt. 😉

  3. Ik vind deze nieuwsberichten maar vreemd.

    Ik ken iemand die nu in China zit en gewoon de iPhone kan gebruiken ook via wifi. En ik heb degene helemaal al niet over speciale software gehoord. Is onze media nu zo slecht? maken we dingen erger dan ze zijn?

  4. @@@: Appl ebiedt de iPhone niet officieel aan en met unlock zal hij hem nu wel gebruiken gok ik dan, anders verbaas ik me ook heel erg aangezien alle nieuwssites er vandaag vol mee stonden.

  5. Origineel geplaatst door @@
    Ik vind deze nieuwsberichten maar vreemd.Ik ken iemand die nu in China zit en gewoon de iPhone kan gebruiken ook via wifi. En ik heb degene helemaal al niet over speciale software gehoord. Is onze media nu zo slecht? maken we dingen erger dan ze zijn?

    Import.

  6. Ik zou maar oppassen.
    Ze worden daar al geassembleerd en voor je het weet rolt er een stapeltje van 110 miljoen unlabelled krengen van de band.
    En dan lekker procederen vanuit Cuppertino… prettige wedstrijd !

  7. Chinees veiligheidsprotocol.

    Lees: afluister apparatuur…

  8. Origineel geplaatst door Dennis Roberts
    Chinees veiligheidsprotocol.Lees: afluister apparatuur…

    beetje alu-hoedje reactie, niet? Er zijn vast andere manieren, minder obvious waarschijnlijk.

  9. Origineel geplaatst door Dennis Roberts
    Chinees veiligheidsprotocol.

    Lees: afluister apparatuur…

    hehe, jij snapt ‘t 😉 Unicom is een staatsbedrijf en dat blijft nog wel even zo. Afluisteren en blokkeren is essentieel voor China, vandaar dat wifi uit moet staan (voip).
    Op de zwarte markt kun je iPhones met unlock software kopen. Geen punt. 🙂
    Wall street journal: http://digitaldaily.allthingsd.com/20090710/apple-to-bring-wifi-free-iphone-to-china-three-months-early/

  10. Op het moment gebruik ik ook een iPhone hier in China, welke geimporteerd is uit “The States” in 2007 en wanneer je hem unlocked met de welbekende methode kun je hem gewoon gebruiken als normaal. Wel vraag ik me dan nog af, welke ik nog niet geprobeerd heb, of je dan ook het internet over telefoon netwerk kan gebruiken. Ik geloof dat ze op het moment bij China Mobile ook Edge ondersteunen… zo lijkt het mij aangezien er een Edge icoon op mijn iPhone tevoorschijn komt.

  11. Mijn iPhone werkte ook toen ik twee weken terug in Beijing rondhuppelde. Natuurlijk geen Chinees abbo maar ik kon wel via wifi aan de slag en gewoon bellen met het T-mobile abbo.

    Hoop dat ze er binnenkort ook fullblown van mogen gaan genieten..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.