Reacties voor: Apple-kwartaalcijfers: recordaantal 33,8 miljoen iPhones, 14,1 miljoen iPads verkocht

Apple heeft kwartaalcijfers bekendgemaakt. In de maanden juli, augustus en september werden 33,8 miljoen iPhones verkocht, een record voor het septemberkwartaal.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Dit is nog eens verslaglegging!

    Zowel van Apple (mooie cijfers) als de redactie van iCulture (voor de snelle berichtgeving).

  2. Betekent dit nu dat het bijna gedaan is met Apple?

  3. iPad air vind ik niet heel veel verbeterd ook had een vingerafdrukscanner verwacht… Jammer

  4. Origineel geplaatst door Erp
    Betekent dit nu dat het bijna gedaan is met Apple?

    Ja, een bedrijf dat een nettowinst van 7,5 miljard dollar maakt in één kwartaal is op sterven na dood.

  5. Origineel geplaatst door Erp
    Betekent dit nu dat het bijna gedaan is met Apple?

    Ja hoor idd, binnen het jaar zullen ze failliet zijn….

  6. Origineel geplaatst door Timosha
    Origineel geplaatst door ErpBetekent dit nu dat het bijna gedaan is met Apple?Ja, een bedrijf dat een nettowinst van 7,5 miljard Dollar maakt in één kwartaal is op sterven na dood.

    Ruim €700 per seconde(!)

  7. Wat zijn er toch opvallend weinig iPods verkocht ??
    Verder weer mooi dat er zoveel iPhones, iPads en Macs over de toonbank zijn gegaan. Zelf heb ik met één iPad ook meegedaan 🙂

  8. Knap gedaan in deze tijden van crisis!
    Bravo!
    (Red.) Tikfout aangepast.

  9. Wat betreft de iPads gaat het nog wel goed komen, hoor. Immers, de nieuwe zijn net pas aangekondigd. Als de resultaten pas over een paar weken zouden worden opgesteld enzo, dan zou het ineens stukken beter zijn lijkt me. 😛

    Uiteraard weer topresultaten, hoor. 🙂

  10. Dus Samsung S4 is beter verkocht dan alle iphones samen!?

    Of is mijn berekening fout ?

  11. @Batman: Als ik je goed begrijp dan heb jij het over die 40 miljoen stuks toch?
    Dat is namelijk sinds 27 april 2013 en deze cijfers gaan steeds over 3 maanden. In andere woorden 40 miljoen delen door 2 (6 maanden=2 kwartaal) is 20 miljoen gemiddeld.
    Bij apple was dit voor de iPhone lijn ruim 30 gemiddeld.

  12. Origineel geplaatst door Erp
    Betekent dit nu dat het bijna gedaan is met Apple?

    Hahaha goeie.

  13. @Batman: Je berekening is fout 🙂

  14. Per kwartaal ! Daar was mijn berekening fout. Thnx

  15. De Galaxy S4 is wereldwijd 40 miljoen keer verscheept of verkocht (normaal gesproken gaat het over verschepingen, ditmaal beweert de pers dat het volgens de CEO over verkopen gaat) de afgelopen 6 maanden (sinds 13 maart). Dit getal beslaat alle tientallen modellen Galaxy S4.

    De gezamenlijke iPhone verkopen van de afgelopen 2 kwartalen / 6 maanden zijn: 31.2 + 33.8 = 65 miljoen stuks. De iPhone verkopen liggen dus bijna 62% hoger dan die van de Galaxy S4.

  16. Ik vind dat ze minder omzet moeten draaien, zodat het merk minder waard wordt en je niet meer zo achterlijk veel betaald voor het apple teken op je apparaat. Ik wil een macbook maar ze maken die krengen veeeeel te duur

  17. @Daan: Haha. Die goed :p
    Gaat de komende tijd toch acht niet gebeuren ben ik bang, maar het is z’n geld waard hoor! Het gevoel, het uiterlijk, het systeem, de batterij die veel langer mee gaat etc.

  18. Ben eerder benieuwd naar de verhouding ontevreden ios7 gebruikers op iphone4 vs tevreden nieuwe gebruikers met ios7. Aan de ene kant is het vervelend dat Apple gebruikers geen keuze geeft voor “het gewenste ios dat het beste met de hardware werkt”. Aan de andere kant, komen ze er waarschijnlijk mee weg omdat de concurrentie zo ver achterloopt. Vooral merkbaar bij responsivenes van muziek maak applicaties als Thumbjam en Soundprism.

  19. Origineel geplaatst door Daan
    Ik vind dat ze minder omzet moeten draaien, zodat het merk minder waard wordt en je niet meer zo achterlijk veel betaald voor het apple teken op je apparaat. Ik wil een macbook maar ze maken die krengen veeeeel te duur

    Retina MacBooks zijn dit jaar € 200 goedkoper geworden. Volgend jaar en/of het jaar daarna zullen de prijzen weer een beetje omlaag gaan, omdat de non-Retina MacBooks dan compleet zullen worden vervangen.

    Maar écht goedkoop zullen ze nooit worden. Dit soort prijzen werd al gevraagd met de eerste iMacs, toen een aandeel Apple lager lag dan $10. M.i. is het de prijs wel waard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.