Reacties voor: Apple-kwartaalcijfers Q3 2013: 31,2 miljoen iPhones en 14,6 miljoen iPads verkocht

Apple heeft kwartaalcijfers bekendgemaakt voor Q3 2013 (fiscaal kwartaal).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Wat een mooi bedrijf!

  2. Mooie cijfers, maar volgens mij hebben we het hier over Q2 2013 i.p.v. Q3 2013.

  3. Origineel geplaatst door Michel
    Mooie cijfers, maar volgens mij hebben we het hier over Q2 2013 i.p.v. Q3 2013.

    Apple’s fiscale jaar is niet hetzelfde als kalenderjaar. Apple’s Q1 begint in september.

  4. Als Mark Rutte zulke cijfers kon laten zien had hij echt wat te lachen niks om je voor te schamen go Apple

  5. Viel te verwachten, meeste mensen rondom mij hebben een iPad 2 gekocht of hadden die al, of ze hebben een Galaxy tab, nexus 7 of zelfs ipad 3 of mini, allemaal prima tablets en je hebt echt niet de nieuwste nodig tegenwoordig, want iPad 4 mag dan op papier en in games flink sneller zijn dan de 3, in praktijk vinden mensen de 3 of zelfs 2 snel genoeg.

    Geldt voor alle tablets, een kennis kocht 2 maanden voor de ipad 4, de 3 en hij wil dat ding toch echt op z’n minst tot de 5, waarschinlijk 6 gaan gebruiken.

  6. Over de ipads heb het volledig mis. Iedereen weet dat er een ipad 5( met eindelijk een nieuw design) gaat uitkomen en de ipad mini 2 komt er ook aan. Als die 2 op de markt zijn wil ik de cijfers nog wel een zien.

  7. Over de ipads heb jehet volledig mis. Iedereen weet dat er een ipad 5( met eindelijk een nieuw design) gaat uitkomen en de ipad mini 2 komt er ook aan. Als die 2 op de markt zijn wil ik de cijfers nog wel een zien.

  8. Valt te zien voor wat je de ipad gebruikt. Ik heb ook een 2 en bv. Photoshop touch gaat echt langzaam. Is normaal. Om gewoon wat te surfen, muziek te beluisteren of simpele games te spelen is hij idd nog meer dan goed genoeg. @Patryk:

  9. Logisch denk ik dat de verkoop van iPads wat tegenvalt. Het is bijna een jaar geleden dat de laatste versie op de markt kwam.
    Ik wacht ook op de nieuwe om mijn inmiddels toch wel erg trage 1 te vervangen. Denk dat Thomas wel gelijk heeft.

  10. Als bekend is hoeveel de deal met China Telecom heeft bijgedragen aan die 31,2 miljoen iPhones kan er wellicht een beter waardeoordeel gegeven worden of er in de reeds bestaande afzetgebieden een verkoopstijging heeft plaatsgevonden. Vanaf maart 2013 startte China Telecom met de verkoop van iPhones.

    Het aandeel AAPL daalde gisteren ruim US$9 op één volledige beursdag. Zomaar US$6 miljard aan beurswaarde verdampt. Ik begrijp wel waarom de CFO zegt dat er een drukke herfstperiode aanbreekt voor Apple!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.