Reacties voor: Apple-kwartaalcijfers Q1 FY13: 47,8 miljoen iPhones en 22,9 miljoen iPads verkocht

Apple heeft kwartaalcijfers voor het eerste fiscale kwartaal van 2013 bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. “analisten vonden dat Apple z’n beste tijd heeft gehad.”
    dat bewijst eens te meer dat aandelen speculatie-objecten zijn en niets meer met investeren in bedrijven te maken heeft. Gerucht verspreiden, aandelen zakken, kopen, gerucht verspreiden, verkopen.
    “analisten”… zolang een chimpansee meer rendement haalt dan analisten is het zelfbeschermende bullshit.

  2. Ik snap niet dat iedereen roept dat de iphone minder populair is geworden. Als ik in m’n klas rondkijk heeft bijna iedereen een iphone. Een paar hebben een galaxy, maar de iphone is gigantisch populair op mn school! In m’n klas (30jongeren) zijn er alleen al 6 met de iphone5

  3. @PietJanEgbertRoderickLodewijk: Ja, ik denk dat daar ook andere sentimenten meespelen. iMore heeft er wel een aardige analyse over, waarom dat negatieve sentiment nodig was, zodat de koers lekker zou zakken.
    En de pest is: als de ene analist iets roept, wil de andere intelligent overkomen en roept ongeveer hetzelfde. Of het totaal omgekeerde. Of iets volstrekt willekeurigs. Geen touw aan vast te knopen.

  4. Apple geeft cijfers die ‘in het verleden’ behaald werden. Analisten kijken vooruit naar wat het potentieel van een aandeel is ‘in de toekomst’. Bovendien speelt hierin mee dat geïnteresseerden, ook veel jongeren, meer en meer rekening houden met innovatie en duurzaamheid. En nog beter doen dan Nokia … vergeet het. Nokia staat voor kwaliteit en innovatie. iPhone 5 is niets meer eens men een Nokia Lumia 920 in bezit heeft. Nokia Lumia 920 is niet te evenaren noch door Apple laat staan door een namaak-bedrijf als Samsung.

  5. @Guloso Velho: Potentieel ontploft morgen een kernbom en wordt de halve planeet weggeveegd.
    En jongeren kopen vaak een goedkope telefoon om vervolgens te sparen voor een duurdere, zoals de iPhone of bijvoorbeeld een Galaxy apparaat. Ze beginnen allemaal met een iPod. Nokia moet nog steeds mainstream worden, het enige waar ze nu in excelleren zijn memes op het internet.

  6. Een mooi instapmoment voor Apple aandelen al neem ik aan dat ze de aankomende maanden wel verder omlaag zullen gaan aangezien de feestdagen voorbij zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.