Reacties voor: Apple maakt kwartaalcijfers FQ2 2019 bekend: 58 miljard dollar omzet

Hoe zijn de kwartaalcijfers van Apple? Dat is af te lezen uit de zojuist gepubliceerde cijfers. Apple heeft de kwartaalresultaten voor FQ2 2019 bekendgemaakt en daarmee weten e hoeveel omzet er is geboekt met iPhones, iPads, Macs, diensten en meer.

Reacties: 6 reacties

  1. En dan nog durven geen snel lader bij de XS te leveren😄👍🏼 Maarja er zijn een aantal redenen waarom Apple ook zoveel winst kan maken😄

  2. Ik lees echt dat de iPhone en Mac’s te duur zijn geworden. Op zich een goed teken, duurder zal het nu niet worden.

  3. @Marc: Duurder zullen ze zeker worden. Goedkoper niet.

  4. Dat denk je

  5. De gebrekkige line-up van de iPhone werpt zijn zure vruchten af. Ik wil mijn iPhone 8 momenteel niet vervangen, maar als ik dat nu zou moeten doen dan zou ik vanwege het toestel- en schermformaat van de X-modellen opnieuw voor een 8 moeten gaan. Dat is natuurlijk geen vooruitgang.

  6. Apple heeft heel mooie producten en diensten. Maar veronachtzaamt de “good enough”-range van producten. Een basic iPhone SE-2, een MacBook Pro die toch weer wat dikker is met een serieus toetsenbord en zonder fancy touchbar. Een Mac-Mini die echt als instapper gepositioneerd kan worden. Bij de iPad, de iMac en de aTV heeft Apple wel een good-enough aanbod naast hun top-producten.
    Maar goed, de marketeers bij Apple hebben ongetwijfeld gelijk. 58 miljard omzet in een kwartaal is gewoon goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.