Reacties voor: Apple’s kwartaalcijfers FQ1 2021: records voor iPhone, wearables en diensten

Groei in alle productgroepen
Hoe zijn de kwartaalcijfers van Apple? Dat is af te lezen uit de zojuist gepubliceerde cijfers. Apple heeft de kwartaalresultaten voor FQ1 2021 bekendgemaakt en daarmee weten we hoeveel omzet er is geboekt met iPhones, iPads, Macs, diensten en meer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. 64 procent van de inkomsten worden buiten de US geboekt, waarom zijn er dan (op de beperkte hoeveelheid overige landen) nog steeds zoveel interessante diensten niet op grotere schaal beschikbaar?!

  2. Origineel geplaatst door MrDelissen
    64 procent van de inkomsten worden buiten de US geboekt, waarom zijn er dan (op de beperkte hoeveelheid overige landen) nog steeds zoveel interessante diensten niet op grotere schaal beschikbaar?!

    Taal denk ik. De meeste dienste komen eerst naar Engels talige landen dan Spaans of Frans en daarna grote andere landen. Waardoor kleine landen zoals nl helemaal achteraan staan

  3. @Maarten: Daar heb je een punt, maar wat zou de rem zijn om Engels niet door te zetten naar bijvoorbeeld NL? In diverse landen, waaronder de US zelf, lopen het Engels en het Spaans toch ook door elkaar?

  4. Voor de duidelijkheid zou ik hier en daar een punt vervangen voor een komma 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.