Reacties voor: Apple krijgt patent op mobiele productinfo- en prijsvergelijker

Apple heeft een patent toegewezen gekregen voor een iWallet-achtige toepassing met winkelen, productinformatie opvragen en prijzen vergelijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Dat is een kwalijke zaak volgens mij. Ik gebruik nu vaak de prijs scanner van Prijsvergelijk.nl maar dat zou betekenen dat ik die straks niet meer mag gebruiken? De telefoon fabrikanten vechten elkaar de laatste tijd helemaal kapot met al hun patenten en nu willen ze ook al het alleenrecht op bepaalde apps hebben?

  2. Ik ga een patent aanvragen hoe ik mn kussen onder mn hoofd vouw als ik ga slapen.
    Hoe kunnen ze dit patent toekennen?

  3. Niet gelijk paniekeren iedereen. Ik denk dat het patent hoofdzakelijk gaat om de manier waarop… De plaatjes die je hier ziet maken deel uit van een voor leken haast onleesbare tekst. Ik denk dat we ons geen zorgen hoeven te maken voor de huidige apps, kijk naar samsung die met theoretisch dezelfde apparaten en OS als apple ook de patenten weet te omzeilen.

  4. Eigenlijk zouden patenten alleen moeten worden toegekend voor wezenlijk nieuwe vindingen. Zoals het nu is, zullen bedrijven met veel geld zoveel mogelijk patenten proberen te claimen, uit financiële overwegingen. Dit leidt tot een rem op innovatie en creativiteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.