Reacties voor: Apple krijgt patent op Galaxy Edge-achtig gebogen scherm

Apple heeft een patent gekregen op een display met gebogen randen, vergelijkbaar met het scherm van de Samsung Galaxy Edge. Toch zijn er verschillen.
Eveline Meijer -

Reacties: 10 reacties

  1. Van mij hoeft dat gebogen scherm niet.. Vreselijk lelijk, plus het doet dan meteen aan Samsung denken 😉

  2. Ik was eerst sceptisch over het Edge-scherm van Samsung, maar ik vind het echt heel erg mooi en nog praktisch ook met die extra shortcuts in de afbuiging. Daarom snap ik ook niet dat Apple dit jaar weer hetzelfde design uitbrengt. Het hoeft niet direct een gebogen scherm te zijn, maar OLED mag toch wel een keer geïntroduceerd worden nu.

  3. Op de Galaxy Edge vind ik de rand storen omdat het te dicht op de iconen en beeld zit. Op de Note ziet het er veel beter uit.

  4. Met als doel: nog minder fysieke knoppen. Jeej!

  5. @Kees: Inderdaad je haalt me de woorden uit mn mond

  6. “Apple heeft het patent namelijk al ingediend in mei 2014, een jaar voor dat het eerste Edge-apparaat van Samsung op de markt kwam.”

    Samsung heeft hier waarschijnlijk lang overgedaan om dit te bereiken, dus na-apen van Apple.

  7. Niet echt aantrekkelijk het model van samsung. Hopelijk krijgen we dat niet terug te zien in iphones.

  8. @vuurvreter: haha natuurlijk 🙂

  9. Lijkt me een super mooi design worden voor een iPhone 8,weer een extra rede om de iPhone 7 over te slaan omdat het design vd 7 teveel op mijn iPhone 6s gaat lijken : )

  10. Toch wat sukkelig dat Samsung groot is geworden door het razendsnel na-apen van features voor iPhones en smartwatch, nog voor dat Apple het op de markt brengt. Plus dat Samsung wél zo slim is om wereldwijd zijn producten goed te marketen.

    Het ‘edge’ scherm ziet er wel cool uit, maar heb je er ook iets aan? Een scherm dat over de héle voorkant loopt lijkt me beter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.