Reacties voor: Apple kondigt nieuwe functies iPhone OS 4.0 aan

Apple heeft vandaag details over iPhone OS 4 aangekondigd. Onder andere Unified Inbox, Multitasking, Game Center en de reclamedienst iAd werden aangekondigd.
Lees het complete artikel → Apple kondigt nieuwe functies iPhone OS 4.0 aan

Reacties: 24 reacties

  1. Multitasking! 😀

  2. Zeer helder en uitgebreid geschreven in mijn ogen. Zo heb ik ook alles op Engadget en Gizmodo gevolgd. Staat overigens wel een kleine spellingsfoutje: ‘Apple wil de ontwikkelaars erbij helpen. De huidige vorm van advertenties bevalt Apple echter niet.’

  3. =) Nu ben ik echt blij se. MULTITASKING!!! Wat gaan die Applehaters er nu nog tegen inbrengen? Nu kunnen ze niet meer zagen over multitasking. Gaan ze dan misschien nog harder doordrammen over flash… Nu is het toch duidelijk. Die iPad wordt van mij 🙂

  4. komt er eigenlijk ook nog een beta versie van os 4.0 voor de iPad?

  5. @Thomas: ja maar het ontbreken van flash is juist een feature het ontbreken van multitasking was dat niet.

  6. Ja, multitasking, maar wel beperkt!

  7. Ja leuke extra dingen. Op mijn iphone heb ik de meeste dingen wel dankzij jailbreak(van apple zal ongetwijfeld stukken beter werken). Maar op mijn iPad is een ander verhaal. Dit lijkt mij wel mooi voor de iPad, ik krijg hem morgen pas dus ik weet niet of ik het mist op zo’n apparaat. Toch denk ik dat ik zal blijven jailbreaken op zowel iphone als ipad. Er komen altijd zulke vernuftige dingen beschikbaar in cydia.

  8. Multitasking? Folders? iBooks op de iPhone? Hier word ik gewoon blij van, ook al is multitasking niet op de iPhone 3G! Ik koop toch de (zeer waarschijnlijk ergens bij het einde van mijn abonnement aangekondigde) nieuwe iPhone.

  9. “Wie een iPhone van de eerste generatie bezit, kan de nieuwe software helemaal niet gebruiken.”

    Wie bevestigd dit?? Staat zo op NU.nl
    niets over gezegd toch?

  10. En printen gelijk via de Ipad? Kan dat ook nu met de nieuwe firmware??

  11. Als het goed is, is er juist wel iets over gezegd. De eerste iPhone zal deze update niet krijgen. Overigens wel te verwachten. Waarschijnlijk werken al deze functies niet op het toestel. Behalve dat de iBook app te downloaden is en boeken te lezen zijn denk ik.

    Hoog tijd dat je moet upgraden naar een 3Gs of de nieuwe iPhone die hopelijk in de zomer uitkomt.

  12. Origineel geplaatst door BillSplate
    Als het goed is, is er juist wel iets over gezegd. De eerste iPhone zal deze update niet krijgen. Overigens wel te verwachten. Waarschijnlijk werken al deze functies niet op het toestel. Behalve dat de iBook app te downloaden is en boeken te lezen zijn denk ik.Hoog tijd dat je moet upgraden naar een 3Gs of de nieuwe iPhone die hopelijk in de zomer uitkomt.

    begrijpelijk ook hoor, (niet voor mezelf, heb een 3Gs en abbo loopt af in juli, dus wordt een nieuwe iPhone zodra die uitkomt (kennis heeft nog 1ste generatie vandaar de vraag)

  13. Ik kijk uit naar deze update, en de bijbehorende nieuwe iPhone die zeer waarschijnlijk deze zomer aangekomdigd gaat worden.
    En om niet te vergeten, dit zijn maar 7 van de 100(!!) nieuwe features. Er zullen dus nog meer dan genoeg andere vette nieuwe mogelijkheden in zitten!
    Word een mooi jaar zo
    eerst iPad (als hij dit jaar nog naar NL komt, ga m niet importeren)
    dan OS 4
    en als volgt, zo rond de tijd dat m’n abbo afloopt, een nieuwe iPhone 🙂

  14. kan een van de ontwikkellaars kijken naar de profielen functie die ook is toegevoegd?

    betekend dit nu dat je een profiel werk en privee of vergadering kan instellen en dat je telefoon daar op anders reageert?

  15. @4saus:

    Daar zie ik nog niets over staan in de Settings.

  16. Ik ben het nu aan het testen, ben zeer benieuwd naar die 100 features. Heb er al een paar gevonden, de nieuwe calculator hoort daar ook bij. En Quicklook.

    Best een mooie update.

  17. @bramzo: ik zie het namelijk in deze pagina op alebij de filmpjes voorbij komen.

    helaas drukt die man niet op de knop om te zien wat het doet.

    http://gizmodo.com/5512966/iphone-os-4-hands+on-video

  18. Had toch gehoopt dat ze ook het lock screen zouden verbouwen….

  19. misschien stomme vraag maar komt er dan met iPhone OS 4.0 ook een calculator en weer en aandelen enz op de iPad?

  20. @pietje:
    ja, die zijn er gewoon nog steeds, alleen sommige icoontjes zien er wat anders uit.

  21. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door jaapvdb“Wie een iPhone van de eerste generatie bezit, kan de nieuwe software helemaal niet gebruiken.” Wie bevestigd dit?? Staat zo op NU.nl niets over gezegd toch?Dat is incorrect geïnterpreteerd door Nu.nl.

    Dus het kan wel op een 2G?

  22. @Liquid2ubstanc3: Voor zover ik weet werkt alles op de oudere modellen, behalve multitasking.

  23. ze zouden ook wat aandacht moeten besteden aan de gebruikers in de industrie en hulpdiensten. Een app met Erik-kaarten, ea zou nuttig zijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.