Reacties voor: ‘Apple kondigt in maart 2016 de Apple Watch 2 en 4-inch iPhone 6c aan’

Apple organiseert in maart 2016 een Apple Watch-evenement, waar naar verwachting de Apple Watch 2 en de 4-inch iPhone 6c worden aangekondigd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Applewatch 1S?

    …. Slaap meten? Wanneer moet je em dan opladen

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Die 6c ga ik misschien nog wel interesse in hebben. Het formaat is toch wt handzamer. Voor groter heb ik mijn ipad mini en macbook.

  4. Met een 4-inch scherm zijn ze de goede weg in geslagen.
    De 6c sla ik nu even over, maar hoop wel dat ze ook een iPhone 7 met 4-inch scherm zullen gaan maken.

  5. Wat de technische eigenschappen betreft zal de iPhone 6c een kruising zijn van de iPhone 5s en de iPhone 6s. Je kunt daarbij denken aan een minder goede camera, maar wel een A9-chip.

    Jaja… maar wel de hoofdprijs vragen he? Als ze zoals gewoonlijk weer een duur prijskaartje er aan gaan hangen dan verwacht ik wel op zijn minst dat het een kruising is tussen de 6 en 6s. En waarom eigenlijk een kruising en niet gewoon de zelfde hardware als de 6s? pff… Maar ik ben tevreden met mijn 4,7 inch schermpje 😀

  6. @Angelo : ik denk er net hetzelfde over. waarom weer het kleine model achteruitschuiven? hetgeen ze min of meer ook al doen met de 6(S) tov de 6(S)+ qua camera mogelijkheden. Als ze een 6c of 6mini (hoe je hem ook noemt) met identieke prestaties aan de 6s maken, dan verkopen ze die 6s waarschijnlijk gewoon niet, want dan kies je hoogst waarschijnlijk gewoon voor het kleintje die dan 100€ goedkoper is of je betaald onmiddellijk de volle pot voor een 6s+ omdat je een groot scherm wil.

  7. Het zou me ook niet verbazen als ze de air3 aankondigen anders word het ook zo klein event

  8. Origineel geplaatst door Daan
    Het zou me ook niet verbazen als ze de air3 aankondigen anders word het ook zo klein event

    Dat is een goede gedachte ja!

  9. Origineel geplaatst door spaghettisaus
    Applewatch 1S?
    …. Slaap meten? Wanneer moet je em dan opladen

    ‘s Avonds op de bank een uurtje aan de lader is bij mij voldoende voor een volle accu. Ik meet ook de slaaptijd/diepte met hartslagcombinatie via de app Sleep Pulse 2.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.