Reacties voor: Apple kondigt 2 miljard downloads in de App Store aan

Apple heeft 2 miljard downloads voor de App Store bekendgemaakt. Er zijn nu 85.000 iPhone-applicaties beschikbaar in de App Store, die door 125.000 geregistreerde ontwikkelaars zijn gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Hiep, hiep, hoera!

    Er is zeker niet bekend gemaakt wie hem gedownload heeft? En als prijs de rest van z’n leven gratis apps

  2. ”wijst Apple er ook nog even op, dat het sinds de introductie van iTunes 9 een stuk makkelijker is geworden om je applicaties op de desktop te sorteren.”

    Kan aan mij liggen, maar ik kan dit nog niet, doe ik iets fout?

    Tgaat wel snel trouwens, al 2 miljard xD

  3. Het gaat toch echt heel snel zeg! Tijdens de introductie van de iPhone 3Gs waren er zo’n 50.000 apps in de appstore, dat is nu dus in zo’n vier maand alweer met 35.000 gegroeid.
    Steve heeft zeker gelijk: The users love it!

  4. @Richard: Dan doe je wat fout ja, iPhone koppelen en dan naar het tabje programma´s

  5. ”wijst Apple er ook nog even op, dat het sinds de introductie van iTunes 9 een stuk makkelijker is geworden om je applicaties op de desktop te sorteren.”

    Als je 3.1 hebt ja ;). No way dat ik die ga updaten.

  6. Is het trouwens raadzaam om te upgraden naar de nieuwste versie van iTunes wanneer je een iPhone hebt die gejailbraked is?

  7. @Richard:

    Blijkbaar, check:

  8. In het tabje programma’s zie ik alleen de app lijst en meer niet… komt misschien omdat ik nog xp draai…denk ik.

  9. Verbaast me nu echt niets!

  10. Ik krijg echt alleen een lijst, verder niks.. moet je het soms aanvinken ofzo?

  11. Sorteren kan wanneer je iTunes 9.x en iPhone OS 3.1 hebt.. XP, Vista of Mac OS X maakt niet uit.. check je iPhone OS.

  12. Origineel geplaatst door Richard
    Ik krijg echt alleen een lijst, verder niks.. moet je het soms aanvinken ofzo?

    Je moet ook iPhone Configuratie software downloaden. Misschien even Apple Software Update draaien…

  13. Nog geen half jaar geleden waren het nog 1 miljard, met een countdown. Ongelooflijk dat dit aantal inmiddels is verdubbeld.

  14. @Richard: je zit dan niet op iTunes 9, probeer comp opnew starten en anders nog een keer installeren want je krijgt iets anders

  15. Mooi. Het accelereerd dus nog steeds. Dit is echt ongeloofelijk. Heb je het ook opgemerkt. Er zijn 85.000 applicaties en 125.000 registered dev’s. Als dit de dev’s zijn die $99 hebben neergeteld dan kunnen we dus nog veel meer applicaties verwachten. Laat maar komen! Hoe gaat het trouwens met de ZuneHD? Hij is nu uit. Maar hoeveel zijn er nu verkocht en hoeveel nieuwe applicaties zijn er al?

  16. Er komen dus ongeveer 10.000 apps per maand bij. Dan vind ik het niet zo gek dat het af en toe wat langer duurt voor dat een app wordt goedgekeurt.

  17. Nice Nice….

  18. echt veel. ik ben benieuwd hoelang de iphone nog mee gaat en of apple een nog grooter marktaandeel krijgt. ik heb net vanmiddag een g1 erbij gekocht maar wil hem weer zo snel mogelijk weer weg!

  19. Aha ik draai nog steeds 3.0 wil nog niet naar 3.1 en itunes nog steeds op versie 8.?

    thnx

  20. Te veel apps. Apple moet eens beginnen met het opruimen van de AppStore, alles wat de laatste 2 maand niet meer is verkocht eruit gooien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.