Reacties voor: ‘Apple komt met vier nieuwe Lightning-adapters’

Apple introduceert vandaag vier nieuwe Lightning-adapters. Dit stelt 9to5Mac op basis van informatie die zij in handen hebben.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. 49$ voor zon kabeltje? Pff…..

  2. Die prijzen die hun ervoor bedenken wordt het alleen maar logischer dat mensen goedkope uit China halen.

  3. Minstens zo interessant is de 60 watt Magsafe 2 adapter, deze bevestigt de komst van een 13″ retina MacBook Pro!

  4. Hmm een 12watt adaptor lijkt me wel wat, ipad zegt nu geregeld opladen uit…

  5. Hou er wel rekening mee dat er kwalitatief veel verschil is tussen een kabel bij dealextreme/aldi/kruidvat, nu kan je zeggen wat maakt mij dat uit koper is koper,

    Hierdoor komen vaak wel de problemen en de ”brand” geruchtjes, het gaat om steed snellere snelheden op deze kabels dit wilt je gewoon getest en gecertificeerd kopen.

    Dit is mijn mening, ik ga geen device van 600+ aan een kabel hangen die is gemaakt door kinderen (bijvoorbeeld)

  6. Minstens zo interessant is de 60 watt Magsafe 2 adapter, deze bevestigt de komst van een 13″ retina MacBook Pro!

  7. @test@hotmail.com: uitgebuite mensen in Foxconn fabriek wel ?

  8. @Dustin: Ja hetzelfde als achter de laptop/pc/smartphone waar jij nu op werkt, je kan beter de mensen buiten deze fabrieken uitgebuit noemen, want Foxconn is een van de best betaalde bannen in dat land, niet echt een statement.

  9. @test@hotmail.com: Ik wist niet dat je een mening weerlegt dmv conclusies over het verschil in kabels. Kwalitatief is er zeker her en der verschil in kabel, maar dezelfde producten die uit chinese fabrieken voor apple rollen belanden ook vaak genoeg voor een schijn van de originele prijs bij een winkel als deal-extreme. En je concluderende argument is ook erg scheef en niet echt mening gebaseerd, wat Dustin ook zei, de voorwaarden voor arbeiders waaronder een iPhone wordt gemaakt in de Foxconn fabriek zijn erg slecht, daarnaast zijn er vele meldingen geweest van kinderarbeid bij foxconn.

    Daarnaast blijft het een feit(en niet mijn mening), dat de ontwikkelkosten, designkosten en kosten van onderdelen voor een iPhone(of accesoires) vele malen lager liggen dan de overdreven hoge prijs waarbij verkocht worden.

  10. Origineel geplaatst door test@hotmail.com
    en vaak wel de problemen en de ”brand” geruchtjes, het gaat om steed snellere snelheden op deze kabels dit wilt j

    ik heb van die verhalen ook gehoord. ik gebruik echter sinds de iPhone 3G uit kwam chinese kabels. ja ik heb wel eens een kabel breuk gehad. echter nog nooit schade.

    ik gebruik op mijn werk een chinees dockingstation met een chinese kabel.

    thuis een chinese lader met chinese laadkabel.

    voor onderweg een chinese batterij (5000mah) met chinese laadkabel.

    en niet te vergeten mijn chinese iphonehouder met laad functie die aan mijn chinese laadkabel zit die in mijn chinese sigarettenplug zit.

  11. Origineel geplaatst door test@hotmail.com
    Hou er wel rekening mee dat er kwalitatief veel verschil is tussen een kabel bij dealextreme/aldi/kruidvat, nu kan je zeggen wat maakt mij dat uit koper is koper,Hierdoor komen vaak wel de problemen en de ”brand” geruchtjes, het gaat om steed snellere snelheden op deze kabels dit wilt je gewoon getest en gecertificeerd kopen.Dit is mijn mening, ik ga geen device van 600+ aan een kabel hangen die is gemaakt door kinderen (bijvoorbeeld)

    Je originele Apple kabeltje is ook door “kinderhandjes” in elkaar gezet dus dat verschil gaat niet op 😉

  12. Ga voor de verandering toch eens m’n Apple TV gebruiken dan vanavond

  13. @test@hotmail.com: vergeet even dat mensen bij FOXCONN een loon hebben waarbij een ‘kind’ in nederland zelfs meer zou verdienen of het nou door een kind is gemaakt of het loon van een kind is betaalt.

  14. Zucht…
    Met elke nieuwe standaard (waarvan we er al x hebben) zijn er ook weer (x+1) kwadraat nieuwe onderlinge verloop varianten nodig.
    Is dat soms wat ze 2 stappen vooruit, 1 stap terug innovatie noemen ?
    Nou weet je wat, zeggen de marketing-deskundigen dan, als we die nog eens lekker duur maken dan denken de mensen dat ze iets erg waardevols in huis halen…

  15. 12W adapter zal toch duiden op een nieuw device? iPad vraagt niet mer dan 10W dus sneller opladen it er niet in

  16. Als er mensen gaan zeuren over de prijzen van Apple kunnen ze beter gelijk overstappen naar samsung, Apple is een duur merk en dat willen ze graag zo houden.

  17. Origineel geplaatst door Steve Ballmer
    12W adapter zal toch duiden op een nieuw device? iPad vraagt niet mer dan 10W dus sneller opladen it er niet in

    De ipad zal in de meeste situaties maar 5 Watt of minder gebruiken. Maar met de 7 Watt overcapaciteit zal hij ongetwijfeld sneller laden dan bij 5 Watt “over”.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.