Reacties voor: ‘Apple komt met verbeterde Smart Cover voor iPad 3’

Apple werkt naar verluidt aan een verbeterde SmartCover die, in tegenstelling tot het huidige model, de achterzijde wél beschermt.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Covers maken is het enige wat Apple niet kan. Daar zijn menige aftermaketfabrikanten veel beter in. De mooie kunstzinnige smartcovers werken in de praktijk niet fijn, en qua uiterlijk, tja dat is een kwestie van smaak.

  2. @Alex

    Niet fijn? Vind de Smart Cover erg fijn.

  3. @Alex

    smart cover gebruik ik niet, maar een fatsoenlijke muis kunnen ze bij apple (in mijn ogen) ook niet maken.

  4. Hopen dat deze niet van die lelijke strepen op je scherm achterlaat.

    P.s. De link naar ‘nieuwe Apple TV‘ gaat naar jullie WP-admin.

  5. De Smart Cover van de iPad 2 beschadigt het apparaat juist. Door de magneetklik is mijn aluminiumlaag behoorlijk beschadigd, hopen dat ze hier iets aan kunnen doen…

  6. Wrm stoppen ze gewoon geen apple tv in die ipad? leg je ipad neer en kijk op tv? Wrm moet dat allemaal via dat kastje>
    \
    Ja ik weet dis verkeerd topic

  7. @EP: Ik weet dan niet wat jouw interpretatie is van een goede muis maar de Magic Mouse is toch echt één van de betere muizen.

  8. @Paul : Ach, zoveel mensen zoveel wensen zullen we maar zeggen. Ik ben zelf ook geen fan van de magic mouse. Ik ben al jaren mac gebruiker maar heb altijd een andere muis er bij gekocht. Meestal een logitech. Tegenwoordig werk ik vooral veel met een Wacom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.