Reacties voor: ‘Apple komt met streaming-oplossing voor de complete iTunes-collectie’

Rob Reid, de man achter Rhapsody, heeft uit bronnen binnen Apple dat Apple dit jaar nog met een eigen streamingdienst zal komen. Hiermee moet het mogelijk worden om voor een vast bedrag per maand de complete iTunes-collectie te kunnen beluisteren.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik ben niet zo te vinden voor die abonnementen waar je dan maanden of jaren tussen de 10 en 15 dollar betaald hebt en als je dat niet meer doet ben je van de ene op de andere dag al je muziek kwijt.

  2. ik ben enthousiast! liever op deze manier, dan voor elk album/nummertje moeten betalen!
    ik zeg: laat maar komen!

  3. Ik zie hier ook wel wat in. Hetzelfde is al jaren beschikbaar voor de Zune. Hier heb ik geen abbo op, maar het werkt wel mooi. Je mag daar ook 10 nrs per maand downloaden en houden.

  4. Origineel geplaatst door Peter
    Je mag daar ook 10 nrs per maand downloaden en houden.

    Dat vind ik dan wel goed … Dan heb je toch iets die je mag houden.

  5. Ik ben erg blij hiermee. Op dit moment maak ik gebruik van een spotify account. ik betaal hiervoor 10 pond per maand aan een engelse collega. Enige nadeel is dat niet alle muziek wordt aangeboden. De laatste hed kandi cd heb ik daarom via itunes gekocht. Verder is het multitask op de iphone een echt gemist.

  6. Ik ben erg blij hiermee. Op dit moment maak ik gebruik van een spotify account. ik betaal hiervoor 10 pond per maand aan een engelse collega. Enige nadeel is dat niet alle muziek wordt aangeboden. De laatste hed kandi cd heb ik daarom via itunes gekocht. Verder is het multitask op de iphone een echt gemist.

  7. Laat dit dan ook in .Mac/MobileMe zitten. Zou mooi zijn.

  8. Koop een NAS (bijvoorbeeld een Synology) en stream zelf gratis heel je collectie.
    Twonky server streamt zelfs films (kost ,éénmalig9,95) in combinatie met bijv PlugPlayer (3,99) voor nog geen €15,= eenmalig dus……

  9. Ik ben hier niet zo zeer voor. Een groot deel van de muziek die ik beluister komt namelijk niet in iTunes voor, dus zou het dan ook compleet nutteloos voor mij zijn.

  10. Mijn voorkeur zou uitgaan naar een stream vanaf m’n Mac-Mini-Media-Centre naar m’n iPhone. Voor video heb ik dit goed werkend, maar voor muziek heb ik nog niks gevonden. Toen ik de kop boven het artikel las dacht ik heel even dat het feest begonnen was…..

  11. Desalniettemin is dit nieuwtje wel interessant…

  12. Prima. vervolgens komt er wel een jailbreak app waarmee je gewoon de nummers kunt opslaan. unlimited legal music for just 15 bucks idee 😛

  13. Kan ik al met Grooveshark 😀
    M’n hele iTunes library geupload.
    Maar 3 dollar per maand via paypal, zelf gratis met reclame
    http://www.grooveshark.com

  14. Begrijp ik het nu verkeerd ? Moet ik nu voor mijn muziek die ik al gekocht heb. Nogmaals betalen om het te kunnen streamen?! Of is het net als lastfm muziek die je niet hebt beluisteren? Maar waarom zou je dat doen als er gewoon radio is die je gratis kunt beluisteren ?!

  15. Zolang er geen lossless audio formaat word aan geboden zal ik geen muziek online kopen of huren, ik snap niet dat daar nog geen enkele online shop is ingestapt. Ik ben al jaren lang Mac liefhebber maar dat steve met de itunes tore de standaard van muziek zo omlaag heeft gehaald neem ik hem nog steeds kwalijk ;-),zo’n top merk en dan zo’n slechte kwaliteit muziek leveren zonder ook maar een optie voor bijv aiff formaat.

  16. @Data: Bowers & Wilkins heeft de “Society of Sound”, waarbij je voor een vast bedrag per maand lossless audio kan downloaden. Dit zijn dan echter niet de meest populaire artiesten…

  17. Beste mensen..,, heb geen illusies…dit wordt USA only….,

  18. @Gabs: Vraagje over je grooveshark. Is het mogelijk om je iTuneslijsten te laten inlezen door de website. Op die manier zou ik dan mijn afpseellijsten niet opnieuw bij elkaar moeten zoeken op grooveshark, wat voor mij op dit moment de grootste belemmering is om het voluit te gaan gebruiken.

  19. @Wim:
    Zal in eerste instantie wel zo zijn ja, echter mocht dit ook voor de iPhone beschikbaar worden vraag ik me af hoe ze dat in USA willen gaan doen met het brakke netwerk wat daar in de lucht hangt.

    Nu moet ik zeggen dat T-Mobile er ook nog lange niet klaar voor is, heb hier in de buurt nog genoeg gaten in de dekking 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.