Reacties voor: ‘Apple komt met goedkope en grotere iPhone in tweede helft 2013’

Volgens Digitimes komt Apple in de tweede helft van 2013 met een goedkopere iPhone met een groter scherm.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 38 reacties

  1. Dit was hier al bekend toch?

  2. Hert plaatsen van geruchten is leuk. maar geruchten plaatsen op basis van digitimes is IMO tijdverspilling van het lezen.

  3. Je weet het natuurlijk nooit met geruchten, maar dit lijkt mij wel heel sterk.
    Goedkoper, groter, andere behuizing én geen Apple processor? Dit klinkt meer alsof ze een samsung model aanzien voor een nieuwe iPhone 😛

  4. @Tristan: Dit is informatie die Digitimes uit de productieketen heeft gehaald. Al eerder riep analist Brian White dat er een iPhone 5S in meerdere kleuren aankomt en riep analist Michael Walkley dat het nieuwe topmodel in juni komt en een goedkoper model daarna. Maar die baseren zich op andere bronnen dan Digitimes.

  5. Probeer ons niet blij te maken met een dode mus 😉
    Goedkoper en toch groter scherm – 5-inch 🙂
    Dit is zo groot als mijn GPS en vind dat dit toch moeilijk wordt om te bellen.

  6. Een grotere iPhone, lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

  7. Grotere iPhone?
    Persoonlijk vind ik 4 inch wel de max, maar misschien willen ze wel een andere doelgroep proberen binnen te halen.
    Maar zeer zeer veel mensen nemen ook een Android toestel omdat het gewoon een stuk goedkoper is.

  8. apple moet niet verder gaan als de scherm grote van de iphone 5. design mogen ze alles mee doen, net als de hardware. ik zou een 5 megapixel camera in de volgende iphone graag terug willen zien, ik hoef geen 8/12 megapixel camera, ik maak er toch nooit foto’s mee.

  9. Ik zit erover na te denken een iPhone 5 te kopen, omdat mijn abonnement met iPhone 4 volgende maand afloopt. Nou ik al deze geruchten hoor dat er in juni alweer een nieuwe iPhone komt begin ik toch te twijfelen: Ik weet dat jullie waarschijnlijk gaan zeggen dat ik m moet kopen als ik m nodig heb, en dat je anders altijd wel kunt blijven wachten, maar toch…. dan komt er echt een in juni en heb ik dan net een ‘oude’ gekocht 😉 Wat denken jullie?

  10. ik vind de iphone 5 trouwens ook veel te duur, abbonementen voor €45 per maand, wat een onzin.
    apple maakt miljarden euro’s, kunnen we daar iets van terug zien in de kosten? ze kunnen toch wel €150 goedkoper als je hem los koopt?

  11. Apple wilde zelf eerst nietgroter gaan dan 4inch, want dan zou de telefoon niet meer met 1 hand te bedienen zijn. Neem een voorbeeld aan die galaxy, dan moet je wel een flinke sloopmoker als hand hebben wil je die met 1 hand kunnen bedienen. De geruchten beginnen weer, het is nog ver weg dus dit lijkt me heel sterk, Apple heeft nog nooit een goedkopere versie van iets uitgebracht. Ferrari maakt toch ook niet eens een model om hun doelgroep uit te breiden. Misschien wen een aparte vergelijking maar toch

  12. Als dit zo is, dan is dat voor mij het definitieve bewijs dat Apple niet langer innoverend bezig is. Weer nieuwe formaten! Come’on Apple, innoveer!

  13. Ik wil die wallpaper hebben die op het plaatje staat. Iemand enig idee welke dat is?

  14. En geen retina scherm. Natuurlijk. wat een klote toestel wordt het dan. Niks van Apple alles opkopen.

    Zelfde formaat en uiterlijk en andere hardware (a5) chip enzo erin. Is het eerder.

  15. Origineel geplaatst door Ej
    Ik wil die wallpaper hebben die op het plaatje staat. Iemand enig idee welke dat is?

    Zie je voor het eerst een Apple product?
    Die wallpaper staat standaard op elk iOS apparaat

  16. @Ej: Die komt van mac osx. Niet van ios

  17. Origineel geplaatst door Fabian
    @Ej: Die komt van mac osx. Niet van ios

    Is op osx lion niet te vinden hoor…

  18. @lucien1966: in mountain lion wel….

  19. ik vond juist die kleine budget iphone wel gaaf
    mits die ook wat goedkoper word.

    Als die uit komt koop ik, die wel hoef ik niet meer met een iPod touch en een BB curve rond te zeulen.

  20. Ik denk niet dat dit waar gaat worden Apple staat bekend om goede apparatuur. Ik denk eerder dat er een nieuwe Ipad mini komt dan zo’n halfbakken Iphone.

  21. Groter en goedkoper. Dat gaat hem dus niet worden. Triest dat dit op iPhoneclub geplaatst word als gerucht.

    FAIL

  22. Als Apple mee gaat doen met de wedstrijd om het grootste scherm etc dan is dat de doodsteek. Apple was zo goed omdat ze niet meededen aan de ratrace en hun eigen ding bleven doen zonder zich iets aan te trekken van de andere partijen. Hun eigen weg gaan in een eigen tempo en innoverend. Het laatste jaar begint de ellende zich al af te tekenen door steeds sneller iets anders te brengen terwijl de wijzigingen minimaal zijn. Jammer

  23. Op deze pagina is die wallpaper te vinden.

  24. Apple en Samsung zitten in een race waarbij Samsung Apple al geruime tijd heeft ingehaald. Door het diversificeren van zijn telefoon aanbod trekt het bedrijf steeds meer klanten aan. Apple kan zich niet permitteren om met oogkleppen verder te gaan. Ik vond persoonlijk de iPhone 5 al een marginale verbetering tov de 4. Als ze niet meegaan door meerdere iPhone varianten aan te bieden kan dit ze op de lange termijn veel klanten gaan kosten.
    Ik ben al sinds de eerste iPhone (geimporteerd uit Amerika) een grote fan maar ik merk ondertussen dan 3,5 of 4 inch te klein voor me wordt. Laatst liep ik tegen de samsung Note 2 aan en was ik behoorlijk onder de indruk.
    Mooi scherm, veel instel mogelijkheden. Internetten en films kijken was echt fijn. Daarna is het scherm van mijn iPhone al gauw te klein. Dus wat mij betreft brengt Apple snel een 5 inch versie uit.

  25. mensen kopen toch wel de iphone dus waarom zou apple zich zorgen maken om wat de consument wil?

    Inderdaad jammer van de kleine verbeteringen die apple brengt met elke release van een ios apparaat. Ik hoop dat we een keer die senseg haptile feedback gaan zien of een batterij die echt veel beter is.

  26. Groter en toch goedkoper.??
    Wedden dat ze straks gaan publiceren dat je kan gaan bellen met de mini iPad!
    Lol

  27. Wat maken jullie je toch druk. Laat ze lekker met een goedkopere iPhone komen, kan ik eindelijk dat (goedkope) Android telefoontje van mijn zoontje wegdoen. 😛 wij vinden IOS toch gebruiksvriendelijker en stabieler.

  28. Zoals Gio de Wit zeg, Apple had tijdens de presentatie aangegeven dat de 4inch beeldscherm van de iphone 5 het perfecte formaat was… Weten jullie nog?
    Stel ze komen met een groter beeldscherm , dan vind ik dat echt een flater eerste klas. Ik zou het overigens wel mooi vinden maar dan zal Tim toch met een hele goede smoes moeten komen om zijn vorige presentatie goed te maken met zijn 4 inch scherm.
    Hij gaat waarschijnlijk zeggen : mensen krijgen steeds grotere handen dus gaan we toch over naar een groter scherm hahahaha

  29. Ja,ja. Dat heb ik een jaar geleden ook al gehoord. Apple gaat geen goedkopen producten maken. Ze maken ons lekker,en komen dan met een mini update telefoon aan….

  30. Deze alternatieve iPhones zouden vooral bedoeld zijn voor groeimarkten….. zou het niet kunnen zijn dat de iPhone 5 verkoop zeer ver achter blijft bij de verkoop van de S3?!

    Apple probeert zijn dalende marktaandeel veilig te stellen om zo Android de kop te bieden. Beter zou zijn om een betere afthersales te doen en klanten niet in de steek te laten met ios5, betere software produkten zonder bugs, en meer inventiviteit in ontwikkeling. De Apple producten hadden altijd aanzien nu begint het langzamerhand op The Voice te lijken, uitgekouwd, niet verbeterd, uitgemolken en verkocht aan een gemeente om mensen zo te laten solliciteren.

    Kom op Apple INNOVATE!!

  31. @Ej: Dat is de standaardwallpaper van Macs na 10.6.x volgens mij? Wie weet het?

  32. @Meneerduck: Innoveren is moeilijk deze tijd. Ti’s sinds de iPad evolueren. Moeilijk om nog met iets volledig nieuw af te komen.Het moet ook functioneel zijn en een meerwaarde vormen. (Bv. Plooibare displays…wat heb je er aan. Ti’s wel knap qua technologie maar ja…Ze vinden nog wel iets. Effe geduld

  33. Misschien kan Apple eens op de prijs gaan innoveren. Anders neemt Samsung, Sony of Nokia het stokje weer over.

  34. Origineel geplaatst door Gio de Wit
    Apple wilde zelf eerst nietgroter gaan dan 4inch, want dan zou de telefoon niet meer met 1 hand te bedienen zijn. Neem een voorbeeld aan die galaxy, dan moet je wel een flinke sloopmoker als hand hebben wil je die met 1 hand kunnen bedienen. De geruchten beginnen weer, het is nog ver weg dus dit lijkt me heel sterk, Apple heeft nog nooit een goedkopere versie van iets uitgebracht. Ferrari maakt toch ook niet eens een model om hun doelgroep uit te breiden. Misschien wen een aparte vergelijking maar toch

    Ferrari California.

  35. Teleurstellend! Na Steve Jobs geen innovatie-POWER meer. Ze weten echt geen raad meer..

    Voor mijn gevoel wordt Apple langzamerhand de 2e Nokia.

  36. Apple zou volgens mij beter opnieuw met een grote innovatie komen in plaats van varianten op bestaande ideeën. Ik zou zelf niet weten waar je nog zou kunnen innoveren, maar ik werk ook niet bij Apple.

    Apple heeft altijd overdonderd met nieuwe frisse producten die de kijk op technologie veranderde. Kijk naar de kleurrijke iMacs van vroeger, en hun opvolgers: de computer werd een object om midden in je huiskamer te zetten en niet als een grote snoerenbal in een stoffig bureau. Ook bijna alle smartphones van nu zijn afgeleiden van de iPhone. Zelfs blackberry is van de fysieke toetsenborden aan het weggaan… nu wordt het een beetje omgekeerd, zeker als bovenstaand gerucht waar blijkt te zijn. Apple kijkt meer naar de concurrentie dan ooit. Het is mij ook opgevallen in hun laatste keynotes, ze vergelijken heel veel met android, en doen er dan wat lacherig over of zeggen gewoon dat ze veel beter zijn. Het wordt belangrijker om beter te zijn dan een ander dan om gewoonweg de beste zijn zonder zich druk te maken over wat de anderen doen.

    Ik wil geen afbreuk doen aan Apple, in tegendeel. Het is een goed bedrijf dat zeer kwalitatieve producten maakt. Maar het is tijd om de wereld opnieuw te laten daveren, niet om te proberen om beter te zijn dan een ander.

  37. Er werd al is eerder gezegd dat er GEEN budget iPhone zou komen (volgens Tim Cook) dus geloof niet dat er dan ook eentje zou kunnen komen.

  38. Sonyheefthet stokje al overgenomen. Experia z. Let op de galaxy s4 wordt deze week onthult. Beide overtroeven de iphone 5 ruimschoots op alle fronten. Apple moet inderdaad met iets spectaculairs komen. 2013 wordt cruciaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.