Reacties voor: Apple komt in actie tegen naamkapers in de App Store

Apple gaat in actie komen tegen ontwikkelaars die namen van apps reserveren, maar er niets mee doen. Ontwikkelaars krijgen na 90 dagen een waarschuwing om alsnog een app te uploaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. “Op zich is dat een goede praktijk…”

    Vindt je? Ik denk dat de meningen hier over uiteen zullen lopen. Goeie zaak van Apple, soortgelijke acties zouden ook tegen domeinkapers moeten worden ondernomen.

  2. Dutch iphone club….Mij nieuwste app

  3. @Henkz: sarcasm? 😛

  4. LOL uhhh ping ?

  5. Zouden ze ook eens moeten doen met al die domeinnamen die overal en nergens zijn gereserveerd, of alléén maar een lijstje van google-ads of andere reclame bevatten.

    Ik erger me kapot vanwege het feit dat ik sommige domeinnamen niet kan gebruiken

  6. @Henkz: zul je niet mogen als ik me niet vergis mag je de naam iPhone niet gebruiken reden dat iphoneclub app IpC heet

  7. Peer? 😀

    Niet echt boeiend dit gewoon hun dagelijks werk zoals farting apps tegenhouden die ze zelf maken?? (:P)

  8. Dus nu moet je naast een naam ook nog even een flut-app inleveren om de app-store mee te vervuilen? En daarna verkoop je de naam met gratis kansloze app door aan de hoogste bieder? Ik weet niet of het gaat helpen….

  9. camera+ en camera plus zijn een goed voorbeeld. hoewel het ironische is dat de geweldige camera+ na een akkefietje niet meer in de appstore te vinden is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.