Reacties voor: Apple komt eind oktober met geheel vernieuwde iTunes 11

Apple heeft zonet een gloednieuwe versie van iTunes voor de Mac en pc bekend gemaakt. Dat deed het bedrijf op de conferentie omtrent de aankondiging van de nieuwe iPhone.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. En da’s 3 jaar te laat, dus die twee maanden kunnen er ook nog wel bij.

  2. wat een negativeit hebben mensen toch altijd. ik vind het juist hartstikke gaaf ๐Ÿ˜€

  3. @Maurice: Mee eens, en beter laat dan nooit

  4. Beetje laat inderdaad. Spotify heeft m’n ziel gekocht ๐Ÿ˜€

  5. Klinkt goed, kijken als dit echt beter wordt gebruik ik eindelijk dit programma.

  6. Ziet er netjes uit. Ik vind Spotify wel fijner werken, though, sorry Apple.

  7. Ziet er erg mooi en strak uit! Ik vind Spotify niet fijner werken en zeker niet mooier uit zien, maar het stream(offlinemaps) is gewoon perfect.. Zou apple ook moeten doen voor 20 per maand. Ik zou het dan wel weten!!

  8. Ik had graag een iTunes Match gezien van +25000 nummers …

  9. Zo nu nog die iOS app. eruit gooien en iTunes is weer zoals het altijd bedoeld werd.
    Die iOS opslag/bewerking kunnen ze best in een appart programma zetten zodat die twee werelden gescheiden van elkaar kunnen werken.

  10. Hadden ze maar wat meer tijd gestoken in een nieuwe iPhone i.p.v. verder borduren op een goed werkend product als iTunes en de telefoon gewoon te oprekken.
    Het innovatieve is er wel vanaf.

  11. @frankie……

    Gaaaaaap…………!

  12. Ik meende deze ochtend toch echt een itunes 11 versie gedownload te hebben van de apple site daar versie 11 ook bij info staat, maar de veranderingen zitten d’r nog niet in. Spannend, afwachten ๐Ÿ™‚

  13. Origineel geplaatst door wcool
    Ik meende deze ochtend toch echt een itunes 11 versie gedownload te hebben van de apple site daar versie 11 ook bij info staat, maar de veranderingen zitten dโ€™r nog niet in. Spannend, afwachten

    Srry, ik bedoel natuurlijk 10.7 xD.

  14. Wat ik nog nergens lees maar wel gezien heb in de iTunes Demo, en wat heel belangrijk gaat worden is de artiestenpagina met tourinfo en kaartverkoop.
    Wat zal dit betekenen voor de ticketverkopende partijen? Hoe gaat Apple de ticketafhandeling verzorgen? (Apple ID/ CreditCard/Passbook?) Zeer waarschijnlijk.

    Graag hier meer opinie over, aangezien informatie niet door apple vrijgegeven gaat worden voordat iTunes11 beschikbaar is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.