Reacties voor: Zo wil Apple ervoor zorgen dat ze de komende jaren genoeg batterijvoorraad hebben

In bijna alle apparaten die Apple verkoopt, zit een batterij verwerkt. Maar hoe zorgt Apple ervoor dat ze genoeg batterijvoorraad hebben in tijden waarin ook auto's steeds vaker een batterij hebben? Een nieuw gerucht geeft antwoord.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ben heel benieuwd wat ze nog meer voor actie ondernemen.
    Zo hoor ik van de eens zo geroemde ‘brandstofcel’ al een tijdje niet veel meer. Maar het zou me niet verbazen dat ook daar hard aan gesleuteld wordt. Zou toch leuk zijn als je met een injectiespuit je iPhone voor een week van energie kon voorzien… 😊

  2. Ergens kan ook dit intensief gebruik van niet hernieuwbare grondstoffen niet onbeperkt doorgaan. Eens is het gewoon op. Dus zullen bedrijven veel meer moeten gaan inzetten op hergebruik of op zoek naar andere technieken.

  3. Voor lithiumbatterijen is de rek er al lang uit. Ze moesten eens opschieten met alternatieve technologieën die tevens betere energiedichtheid en levensduur bieden. Hoe ver zijn ze nou met die grafeenbatterijen en dergelijke? Daar heb ik alweer een tijdje niets over gehoord..

  4. Met de stijgende prijs heeft Samsung nu een haalbare techniek om het kobalt uit oude accu’s te recyclen. Het begin is er. Ik meen dat Toyota ook accu’s uit de hybride auto’s kan recyclen. En oude accu’s uit Nissan Leaf worden hergebruikt als thuisaccu.

  5. Waarom gaat Apple niet in onderhandeling met de schepper in een poging om de hele wereld in 1 keer te kopen? Moet toch een goed prijsje voor gemaakt kunnen worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.