Reacties voor: Apple gaat Google’s cloudservers gebruiken voor iCloud

Apple gaat bepaalde iCloud-diensten onderbrengen op Google Cloud Platform, terwijl ze voorheen Amazon Web Services gebruikten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik ben ook naar Google Cloud overgestapt: Google Photos werkt veel fijner dan Apple Photos. En omdat ik steeds meer mensen dit zie doen hoeft Apple misschien helemaal geen capaciteit bij Google in te kopen 🙂

  2. Aha, dat werpt ineens een heel ander licht op de eerdere berichten dat ze de encryptie van iCloud aan het verbeteren zijn 😄

    Als ze Google hun cloudhosting laten doen en toch Apple’s eigen privacystandaards willen handhaven zullen ze wel moeten…

  3. Mijn geld ligt ook bij een dief in de kluis…

  4. Origineel geplaatst door P
    Mijn geld ligt ook bij een dief in de kluis…

    Mooi gezegd ja

  5. Ik snap niet dat Apple geen goede cloudservice kan maken met 100 000 werknemers.

  6. Ik vermijd Google zo veel mogelijk. Als opslagdienst heb ik nu het Nederlandse Stack en dat bevalt goed. En het is een prettig idee om niet afhankelijk te hoeven zijn van die grote Amerikaanse bedrijven.

  7. @Klara: Ik heb mij gisteren helemaal weg gehaald bij Google, ik ging eens bij google dashboard kijken wat ze van je wisten.
    Je schrikt je helemaal rot ik kon nog zien waar ik 2 januari 2013 was, wat ik in google heb getypt, welk tijdstip en browser.
    Ook alle andere dingen die ze onthouden hebben alles weg gegooid, en overal uitgelogd met google email gebruik ook niet meer.

    Browser gebruikte ik al duckduckgo en firefox geen chrome, of gewoon safari op de ipad/iphone.

  8. Origineel geplaatst door Klara
    Ik vermijd Google zo veel mogelijk. Als opslagdienst heb ik nu het Nederlandse Stack en dat bevalt goed. En het is een prettig idee om niet afhankelijk te hoeven zijn van die grote Amerikaanse bedrijven.

    Tot er met Stack hetzelfde gebeurt zoals nu bij copy.com. De dienst wordt opgeheven. Kans dat dat bij een grote partij gebeurt lijkt me wat kleiner…

  9. @koert: Voor mijn documenten gebruik ik Tresorit. Ook prima. Er zijn aardig wat Europese alternatieven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.