Reacties voor: Apple keurt beperkte Bittorrent-app Blue Downloader goed (update)

Apple heeft de Bittorrent-app Blue Downloader goedgekeurd. De torrent-applicatie kan alleen van legale sites torrents downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Jatten behoort blijkbaar tot de normen en waarden van de gemiddelde consument.
    Wat dat betreft kan ik mij prima vinden in de restricties van Apple.
    Gewoon netjes betalen voor je muziek, films en programma’s.

  2. Met de app DS download kun je al tijden torrents downloaden (i.c.m. een Synology Nas)

  3. @Frits: Ik ben tegen illegaal downloaden maar bedrijven zoals Apple ‘jatten’ zelf van de consument. Belachelijke prijzen voor apparaten, ze lopen echt geen geld mis hoor? ‘Jatten’ was tot voor kort nog legaal, we betaalde er zelfs een toeslag voor. Als Apple zelf nou eens eerlijke prijzen zou aanbieden dan had ik nog gezegd van, okee. Maar Apple stevent er zelf op af. Als ik 700euro betaal voor een apparaat dat 200euro of minder waard is, is dat belachelijk en vind ik dat ik die 500euro mag besteden aan muziek en films.

  4. @Frits: *kuch* moraalridder.
    En waar jatten – natuurlijk – niet gewenst is heeft het blijkbaar wel een leuke bijkomstigheid voor desbetreffende industrieën: http://lmgtfy.com/?q=piratery+stimuleert+verkoop

  5. Mee eens, gewoon netjes betalen voor apps etc. Als je illegaal download moet je ook niet zeuren over mogelijke veiligheidsrisico’s. Als je wel voor illegaal downloaden bent moet je ook niet zeiken als Polen en Bulgaren je werk straks overnemen. … Ohnee dat is iets anders :p

  6. Origineel geplaatst door Jackia
    @Frits: Ik ben tegen illegaal downloaden maar bedrijven zoals Apple ‘jatten’ zelf van de consument. Belachelijke prijzen voor apparaten, ze lopen echt geen geld mis hoor? ‘Jatten’ was tot voor kort nog legaal, we betaalde er zelfs een toeslag voor. Als Apple zelf nou eens eerlijke prijzen zou aanbieden dan had ik nog gezegd van, okee. Maar Apple stevent er zelf op af. Als ik 700euro betaal voor een apparaat dat 200euro of minder waard is, is dat belachelijk en vind ik dat ik die 500euro mag besteden aan muziek en films.

    Ahum, euh.nogmaals, ahum. Wat heeft Apple te maken met het illegaal downloaden van films en muziek en software??

    Apple maakt die films niet of het muziek?? Hoe jij zo over de prijs van de iPhone hierin betrekt slaat echt kant nog wal.
    Daarnaast..wie ben jij om te bepalen hoe duur de iPhone mag zijn of is?
    Jij bent zoiemand die denkt dat een toestel echt nog geen 200 euro kost om te maken?? Vervoer, opslag, belastingen, merchandise, tig duizenden werknemers etc. etc. etc. kosten allemaal ook niks zeker?

  7. Try before you buy

  8. Origineel geplaatst door Frits
    Jatten behoort blijkbaar tot de normen en waarden van de gemiddelde consument.
    Wat dat betreft kan ik mij prima vinden in de restricties van Apple.
    Gewoon netjes betalen voor je muziek, films en programma’s.

    Kopiëren*

    Hierbij komt weer het controversiële onderwerp terug dat Apple bepaalt wat jij met je toestel mag doen, waarbij ze hun moraal opdringen aan de klant.

    Origineel geplaatst door Ad
    Mee eens, gewoon netjes betalen voor apps etc. Als je illegaal download moet je ook niet zeuren over mogelijke veiligheidsrisico’s. Als je wel voor illegaal downloaden bent moet je ook niet zeiken als Polen en Bulgaren je werk straks overnemen. … Ohnee dat is iets anders :p

    Klopt, dat is iets anders. Als ik een kopie maak van een lied, dan verliest niemand iets. Ik ging het bovendien toch niet kopen. Polen en Bulgaren die werk ‘overnemen’ is compleet anders aangezien het woordje overnemen erop duidt dat ik iets zou verliezen. Vergelijking is dus compleet uit de pan getrokken.

  9. Inmiddels lijkt deze ook weer verwijderd te zijn uit de App Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.