Reacties voor: ‘Apple kan zich een saaie iPhone-update veroorloven’

Volgens Wired hoeft Apple volgende week geen spectaculair nieuw toestel aan te kondigen. Ook met een saaie update blijft Apple's positie nog steeds onaantastbaar.

Reacties: 49 reacties

  1. Op zich is dit een logische redenatie. Ik ken weinig mensen die niet enthausiast worden van de iPhone (mn vriendin daar gelaten omdat ik er veel mee bezig ben ๐Ÿ˜‰ )

    Als ze nu een leuk ge-upgrade modelletje uitbrengen voor de mensen waarbij het abonement afloopt van de 1e gen en ze doen het volgend jaar voor de mensen met een 3G dan blijft de consument bij Apple.

  2. Denk wel dat ie gelijk heeft

    Innovatie zit al jaren niet meer in hardware

    Apple presteerd beter dan gemiddeld op ondermaatse hardware.
    Puur door goeie software en driversupport voor de gebruikte onderdelen.

    Innovatie zit voor Apple in software en de optimalisatie er van.
    Bewijs is het iPhone OS en het Mac OS. Backward compatible en brengt altijd nieuwefeatures & snelheidwinst op oude hardware.

    Andere telefoon bedrijven verlopen je voor 1 of 2 nieuwe features gewoon een compleet nieuwe telefoon met het zelfs saaie OS er op.

  3. Apple kan zich vanalles veroorloven echter heeft deze ook te luisteren naar de aandeelhouders die bepaalde verwachten hebben bij de lancering van een nieuw product.

    Zo zwart wit kunnen we niet oordelen, het zal wachten zijn tot volgende week.

  4. Apple jan hetzich misschien veroorloven maar het blijft Apple hรฉ. Als ze inovatief en vernieuwend kunnen zijn gaan ze het zeker doen! Op het vlak van software en hopelijk ook het uiterlijk en hardware!
    Nog 5 dagen ๐Ÿ˜€

  5. Jammer voor de aandeelhouders dat ze zo weinig invloed hebben op product aanbod en innovatie bij Apple. Ze kunnen wel een hoop eisen en willen. Maar als dat de bedreigsstrategie tegen gaat komthet er niet door.

    De netbook van Apple is er anders nogsteeds niet.
    Elk bedrijf heeft er een en je kan er van op aan gaan dat de aandeelhouder van Apple net zo graag als wij bepaalde producten willen zien komen. Maar zelfs de aandeelhouders hebben dat dus nog niet voormekaar gekregen.

    Aan die aandeelhouders hecht ik niet zoveel waarde. Apple doet toch wel wat ze wil.

  6. Er worden een aantal zeer goede punten hierboven aangehaald.

    Voordat ik mijn iPhone kocht had ik elke 4-6 maanden een nieuw toestel. Vooral ook veel HTC’s. Telkens in de hoop dat het toestel sneller zou zijn en meer zou bieden. Elke keer weer waren die WM toestellen traag!

    Software updates kwamen er eigenlijk nooit (alleen heel af en toe bij SE) maar bij de iPhone blijf ik ondanks mijn 2G model toch updates krijgen en elke keer weer is het spannend wat er aan functionaliteit bij komt. Zo houd je klanten betrokken bij je product en blijft je product onder de aandacht komen. Een soort free publicity eigenlijk.

    Een kleine kanttekening: sommige features hadden in FW 1.1.1 er al in moeten zitten ๐Ÿ™‚

  7. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Een kleine kanttekening: sommige features hadden in FW 1.1.1 er al in moeten zitten

    Daar heb je helemaal gelijk in…. Maar daar achter zit dan natuurlijk ook een stukje goed doordachte strategie.

    alles is zorgvuldig afgewogen van: “Waar komen we mee weg tot de volgende update”

    ๐Ÿ˜‰

  8. Ik vind de iPhone nou niet bepaald de snelste. Wel het meest innovatief maar met deze houding ga ik op korte termijn wel weer eens verder kijken.

    De iPhone is qua multimedia een erg goed device (behalve flash wat schittert van afwezigheid) echter zakelijk komt het behoorlijk te kort.

  9. Origineel geplaatst door 4saus
    Jammer voor de aandeelhouders dat ze zo weinig invloed hebben op product aanbod en innovatie bij Apple. Ze kunnen wel een hoop eisen en willen. Maar als dat de bedreigsstrategie tegen gaat komthet er niet door.

    Gelukkig hebben de aandeelhouders geen invloed op dit soort beslissingen, kijk eens naar de Amerikaanse autoindustrie. Alles werd gedaan om, vooral, de aandeelhouders tevreden te stellen. Alleen investeren in oude technieken (SUV’s, pickups) en zoveel mogelijk kosten besparen. Vooral dat laatste heeft een enorme impact op de kwaliteit. Nee, laat Apple maar lekker de aandeelhouders negeren en laat bedrijven als HP en Dell maar in de voetsporen van bedrijven als GM en Chrysler volgen.

  10. Apple kan zich het veroorloven. Maar slim is het niet als ze dat wow effect willen behouden. Want straks is deze iphone niks anders dan andere op de appstore na. Apple is bijzonder omdat z steeds met iets nieuws komen en een aardig stukje voorlopen op de competitie. Het kan maar dan zouden ze net als elke andere worden.

  11. Origineel geplaatst door Griffin
    Want straks is deze iphone niks anders dan andere op de appstore na.

    Wees gerust…. Datzelfde is nog niemand gelukt met de iPod. Ik zie de concurrentie het succes van de iphone niet evenaren of verbeteren. ze zullen hooguit wat wind uit de zeilen halen maar die voorsprong die apple nu heeft haal je niet mee in zonder zelf innovatie en anders te zijn. inplaats van te kopiรซren.

    Dat is waar de Palm PRE wel een kans hebber kan zijn. (een kleine)

    Origineel geplaatst door Jazzamataz
    De iPhone is qua multimedia een erg goed device (behalve flash wat schittert van afwezigheid) echter zakelijk komt het behoorlijk te kort.

    Zakelijk beter compatible zijn is Kwestie van geduld…
    software update er overheen en het kan…

    Idem dito voor Flash Moet Apple het alleen wel willen.

    Met Flash creรซer je in potentie een klap een concurrerend platform voor de App store. dus daar zullen ze wel voorzichtig mee blijven. Los van de prestaties van de iphone en flash. waarschijnlijk trekt de huidige iphone dat niet eens.

    (Ik verwacht op zakelijk vlak veel beterschap na 3.0 en daarna ligt het aan de ontwikkelaars. Van Mickysoft hebben we nog niks gehoord over een office mobile voor de iphone. Van apple ook niet wat mobile iWork aan gaat . Ben benieuwd of dat aangekondigd gaat worden over een week.)

  12. Ik geloof er weinig van dat Apple zich een saaie update kan veroorloven. In de USA zullen de klanten van de eerste lichting aan het einde van hun twee jarige contract zitten. Apple (en AT&T!) zullen deze mensen een nieuw, leuk toestel willen voorschotelen om ze weer voor twee jaar te laten tekenen…
    Tevens zullen ze iets willen bieden tegenover de hype er steeds is voor de andere toestellen die op de markt komen (BB, HTC, Nokia, Palm, etc), maar toch eigenlijk iedere keer tegenvallen.
    Als laatste: Een interessant nieuw toestel van Apple levert een boel gratis reclame op voor de iPhone.

  13. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik geloof er weinig van dat Apple zich een saaie update kan veroorloven.

    als je kijkt naar de evolutie van de iPod modellen dan zijn dat ook aardig saaie updates. meer (dubbel) geheugen net iets goed koper een nieuw kleurtje en een net iets andere vorm. en een paar nieuwe hardware features.

    De eerste Gen iPhone en de 2e Gen schelen ook niet veel van elkaar kwa hardware en uiterlijk (voorkant bekeken) Ik denk dat Apple wel degelijk met een dergelijk saaie update wegkomt want dat doen ze namelijk al jaren met al hun producten waarvan de iPod slechts 1 voorbeeld was. ๐Ÿ˜‰

  14. Apple moet wel met iets nieuws en komen want mensen zitten nu aan een abbo vast en die van de 2g lopen binnenkort af bij de meeste

    En ik zelf zal dan niet de 3g halen want omdat die al iedereen heeft , maar wel een nieuwe iphone waar mee je kan pronken want er zijn nu zo veel tegenhangers van de iphone en als apple met een matige update komt zal sony en samsung gemakkelijk apple inhalen en dan verlies apple aandeel

    maar apple komt altijd met iets vernieuwend kijk op hun mp3/mp4 markt ๐Ÿ™‚ elke keer wel wat nieuws en wat er veel beter uit ziet maar we zien het wel over 5dagen ๐Ÿ™‚ en ik hoop dat hij dan wel voor 12 juli uitkomt ๐Ÿ™‚ heb ik er een nieuwe iphone erbij ๐Ÿ˜€

  15. @4saus:
    Is dat ook niet gewoon omdat hun producten zo goed doordacht zijn, dat de hoofdfuncties in de eerste release gewoon behouden blijven voor de volgende modellen waar enkele nieuwe snufjes (upgrades) bijkomen

  16. stilletjes hoop ik dat apple helemaal niet met een nieuwe iPhone aan komt zetten, want mijn abonnement loopt nog bijna een jaar. en ik ga me heel *** voelen als deze iPhone nog briljanter wordt dan de 3G (ik heb nog de 1gen). zullen er weinig het zelfde denken denk ik ๐Ÿ˜›

  17. Origineel geplaatst door barabaz
    stilletjes hoop ik dat apple helemaal niet met een nieuwe iPhone aan komt zetten, want mijn abonnement loopt nog bijna een jaar. en ik ga me heel *** voelen als deze iPhone nog briljanter wordt dan de 3G (ik heb nog de 1gen). zullen er weinig het zelfde denken denk ik

    Nee,

    Jij gaat je niet *** voelen, jij gaat indien het toestel helemaal volgens verwachting zal zijn proberen je huidig toestel te verkopen en proberen om het nieuw toestel te kunnen bemachtigen : )..

    Precies de juiste strategie, binden van gebruikers. Apple blijkt in de afgelopen jaren erg goed te zijn in het kader van “merk loyaliteit”.

    Als ik alleen al kijk in mijn eigen kringen, iedereen die Apple heeft aageschaft (sommige eerst met pijn en zeer veel moeite) blijven nu gehecht aan het product en zullen alleen maar gaan kijken naar een nieuwe vervanger mits deze van Apple zal zijn.

  18. Origineel geplaatst door King1987
    (mn vriendin daar gelaten omdat ik er veel mee bezig ben ๐Ÿ˜‰ )

    Haha dat is een bekend fenomeen, ik denk dat het pure jaloezie is omdat we meer tijd aan de telefoon besteden dan aan haar :p

  19. @barabaz:
    vreselijk die reacties. als jouw abbo is afgelopen komt er ook weer een nieuwe elk jaar gaan ze er een uitbrengen. kap is met die onzin

  20. @iComment: je hebt helemaal gelijk. 1 keer apple computer aangeschaft, en ik wil nu ook geen andere meer. het probleem is dat ik een vodafone abonnement heb, en ik heb eerlijk gezegt geen zin om weer een iPhone uit VS te laten komen en die weer te gaan jailbreaken en unlocken en al die rotzooi. en ik ben ook weer niet zo rijk om met twee abonnementen te gaan rond lopen.

    @binaries4me: als ik er zo over denk mag dat jankert..

  21. Ik heb het op het forum al eens uitgelegd, Apple kan ook niet permitteren elk jaar een volledig upgrade iPhone te lanceren. Elk jaar een nieuwe hardware set iPhone uitbrengen die steeds kwalitatief beter is dan het vorige jaar hou je niet vol.

    Om de 2 jaar is dan weer een ander verhaal… Kijk naar hun andere hardware… komt er elk jaar een nieuw design uit voor Macbooks? Of hebben ze elke jaar gevoelig nieuwe hardware eigenschappen behalve misschien een betere processor of cam?

    Met firmware 3.0 boosten ze het iPhone imago op zich al genoeg voor nog een goede 6 maanden met gemak…

    (Oja, en de mensen die vinden dat ze al die kenmerken al in firmware 1.x hadden moeten zitten. Natuurlijk had dat er in gemoeten, maar je hebt ook iets al een afroomtechniek. Iedereen die het in het begin zou kopen, heeft het ook gekocht zonder die functies + nu hebben ze nog een media aandachtsbonus door al die functie in firmware 3.0 te steken)

  22. “Tja, verkoop dat verhaal maar eens aan toestelmakers die momenteel tegen gigantische verliezen aankijken, zoals Sony Ericsson en Motorolaโ€ฆ”

    Er is wel degelijk plaats genoeg in de smartphone markt. Alleen deze merken kunnen geen goede smartphone maken. De concurrentie is moordend met de iphone. blackberry, palm pre, de LG series en nog enkele andere. Sommige fabrikanten kunnen hier niet in mee en haken noodgedwongen af. Jammer maar helaas.

  23. @Puck84: apple kan het makkelijk elk jaar permitteren. de hardware kan wel bijna het zelfde blijven maar aan het uiterlijk kan er nog genoeg aangepast worden. Ik en heel veel andere met mij gaan niet twee jaar met de zelfde iphone doen. en als mensen eindelijk van hun 2 jarig abbo afzijn dan gaan ze heus geen 1 of 2 jaar oude iphone opnieuw nemen. klanten lopen dan gewoon weg. en qua software kan er elk jaar wel iets leuks bij bedacht worden ook al is het alleen al qua interfase. er zijn dus genoeg redenen om elk jaar een nieuwe uit te brengen en ze kunnen er ook genoeg verandering in brengen. Durf een wedje hier op te leggen dat ik gelijk heb. Met die gedachtes van jullie komt er geen inovatie en gaat alles 2 keer zo langzaam. wees blij als er een nieuwe uitkomt elk jaar en dat gaan ze ook echt zo doen.

    En als je slim bent doe je het volgende zoals ik.

    Heb een simonly van een jaar die ik gister heb verlengt met weer 1 jaar. koop weer de iphone simlock vrij in belgie. over een jaar loopt die weer af in begin juni. koop weer de nieuwste iphone in belgie en ga zo maar door. en qua maand bedrag ben ik ongeveer het zelfde kwijt mijn simonly is heel goedkoop. moet alleen in een keer 600 a 700 euro uitgeven aan een iphone maar dat lukt me makkelijk. heb elk jaar om te sparen. plus mijn iphone kan ik elk jaar weer verkopen voor een leuk prijsje.

    @barabaz: Je bent gewoon egoisties bezig met je huilie huilie

  24. @Puck84:

    En als toevoeging, mensen vergeten dat dit Apple’s eerste entree in de mobiele telefonie markt is en om dan al meteen met een dergelijk apparaat te komen dat meteen naar de top van alle lijsten katapulteert is rete knap. Dat ze wat steken hebben laten vallen in de software vind ik niet ze gek, welk nieuw apparaat kent geen kinderziektes.

  25. Origineel geplaatst door 4saus
    De netbook van Apple is er anders nogsteeds niet.
    Elk bedrijf heeft er een en je kan er van op aan gaan dat de aandeelhouder van Apple net zo graag als wij bepaalde producten willen zien komen. Maar zelfs de aandeelhouders hebben dat dus nog niet voormekaar gekregen. Aan die aandeelhouders hecht ik niet zoveel waarde. Apple doet toch wel wat ze wil.

    [Off topic]
    Ja lekker dit is een reden om een netbook te gaan maken….omdat de andere het hebben. Ik denk dat je je nog even in apple moet verdiepen.
    Apple doet zelden iets omdat andere het hebben. En overigens (en daar zijn het er heel veel niet mee eens) zie ik nog zo net niet de toegevoegde waarde van de huidige netbooks. Ze worden nu veel gekocht omdat ze zo goedkoop zijn. Maar ik hoor veel mensen klagen omdat ze te veel verwachten. De mockups die we van apple gezien hebben met dubbele scherm etc…daar zie ik wel een toegevoegde waarde.

  26. – who cares, it has an apple logo –

  27. @Rob:
    Hiervan is ook de reden dat als ze het eerder hadden uitgebracht al die functies niet goed hadden gewerkt. kijk naar push notification dat hebben ze niet uitgebracht en ook zeiden ze er bij het had gewoon niet goed gewerkt om het uit te brengen..
    Apple heeft een smartphone gemaakt van af 0. en hebben er bij v1 alle basis functies ingedaan en die functies werkten. Er is ook een bedrijf MS die brengen wel alle funcites uit maar ze werken ***. Persoonlijk denk ik dat de manier van apple beter werkt. en er is nog zo veel ruimte voor innovatie dat ze echt elk jaar een nieuw model uit kunnen brengen. en mensen nogmaals de innovatie ziet niet meer in de hardware (tuurlijk altijd nog een beetje) maar vooral in de software en laat apple daar nou niet super goed in zijn.

  28. @Rob: Dat vergeet ik niet. Dat is juist de reden dat ze zo snel een 2de model iPhone hebben gelanceerd.

    @binaries4me: wel als jij het zegt… Dan zullen al die ervaren marketeers hun theorieen vast niet zo veel waard zijn… Ik denk dat jij die “ik en heel veel anderen” misschien toch een beetje objectiever moet bekijken. Zakelijke gebruikers en hardcore smartphone gebruikers vallen hier wel onder. Maar zoals gezegd in het artikel, Apple zit nu ook in de mainstream… En dat soort mensen gaat echt niet geregeld van smartphone veranderen.

    Er gaat hooguit elk dik jaar een kleine update aan de hardware komen, maar de echt grote dingen gaan pas om de X jaren gebeuren hoor.

    Ik zeg trouwens niet dat Apple het niet kan… Apple kan ook een goedkope netbook uitbrengen en ook goedkope macbooks met 17 inch scherm maken… Maar dat doen ze niet omdat ze een redelijk strak marketingbeleid hebben en zich bewust als een niche product willen profileren.

    Ik denk dat jullie vergeting dat Apple uiteindelijk nog steeds winst wil maximaliseren en vanuit een marketingstandpunt gezien is het dan een extreem slecht idee om er een gewoonte van je maken jaarlijks een spectalculaire hardware verbetering te maken. Hooguit om de 2 jaar en steeds tussen in een software upgrade in het midden…

    ALS er dit deze keer al een nieuwe uit zou komen gaat er volgend echt niet wรฉรฉr een nieuwe zijn hoor…

  29. Ik zit in een time loop. Vlak voor elke release deze discussie ๐Ÿ˜‰

  30. iLife 09, nieuwe Snow Leopard, voor een fractie van de windows prijzen koop ik het wel. Tenminste weer genieten een jaar lang van dezelfde computer die dan NOG MEER kan ๐Ÿ™‚

    En qua crashes etc in het begin is het me voor Leopard iig zeer meegevallen

  31. Ik denk dat men op het gebied van multimedia de iPhone toch een stukje op kan spicen. Zeker nu ik sinds 2 maanden een mac-gebruiker ben zou ik graag redelijk tot goede kwaliteit filmpjes willen maken zodat ik ze lekker met imovie kan bewerken. Wanneer dit gebeurt is de iphone de NOG ultiemere smartphone.

  32. @Puck84:
    Er gaat elkaar eentje uit komen. mensen zijn bij de macbooks en imacs wel helemaal apple minded. Mensen switchen nou eenmaal niet zo snel van os. Op de mobiele markt is het anders. 9 van de 10 mensen die ik nu ken hebben een iphone maar geen macbook imac wat dan ook. mensen zijn op het mobiele platform wel gewend om elk jaar of elke twee jaar te switchen als er een beter uitkomt. want er zijn nog genoeg mensen en dan vooral vrouwen die een samsung kopen omdat die een beter camara heeft. deze mensen zijn de mainstream de domme mensen die geen verstand van zaken hebben. En juist deze mensen moeten na hun abbo overgehaalt worden voor een nieuwe iPhone of om bij de iPhone te blijven. Want de mensen in America van de eerste iphone loopt het abbo af. deze mensen gaan echt geen iphone 3G nemen die al een jaar oud is en alleen nieuwe software update krijgt. mensen willen een nieuw model. ook al zit er een geel stipje op dan is die al nieuw voor mensen. Dus apple gaat er elk jaar een uitbrengen met indd kleine veranderingen en eens in de zoveel jaar een groote.

  33. de comments moet me opeens denken aan die ene James Bond film…. ik dacht “The world is not enough” hadden ze ook een product gemaakt die eigenlijk perfect was maar express veel bugs erin hebben gezet… ๐Ÿ˜›

  34. @binaries4me: Grappig…bij mij in het bedrijf (it bedrijf) zijn met kerst iphones uitgedeeld…ik zie nu steed meer mensen die hun zakelijke dell inleveren en prive een mackbook pro hebben gekocht waarop ze gaan werken.

  35. @sannie: Ik kan alleen maar zeggen dat het mooi is om dat te horen. Heb ook zelf een macbook.
    Maar er zijn gewoon genoeg mensen die het zien van: Hey kijk dat is die iPhone laat ik hem is halen. en er niet bij stil staan hoe geweldig het is. Na 2 jaar is het abbo afgelopen en zien ze een samsung die keihard schreeuws om zijn specs (met brakke software) en die haalt die persoon de volgende keer. Ik hoop dat ik ongelijk heb maar op het mobiele platform zijn er nog genoeg mensen die te makkelijk switchen.

  36. @barabaz:

    Barabaz ik heb ook Vodafone (T-mobile bij mij geen bereik) en ik heb de Iphone gewoon uit Antwerpen. Af fabriek simlockvrij, dus geen gekl**t met unlocken etc.
    Ik neem aan dat de nieuwe Iphone ook zo weer uit BE te halen is. Ik heb alleen begrepen dat je er nu minstens een prepaidpakket bij moet kopen, want koppelverkoop was verboden in BE maar is nu toegestaan. Maar locken van een toestel mag in BE nog steeds niet. Voor zover ik dit goed begrepen heb.

  37. @rob:
    Oke want ik ga dus ook naar belgie voor de nieuwe. Hoe weet je dat van het prepaidpakket is daar al meer infotmatie over?

  38. Apple kan zich elke vorm van updaten veroorloven aangezien Apple soms op een sekte lijkt; alles wat ze doen vinden de ‘leden’ geweldig…en wee je gebeente als je het in je hoofd haalt iets negatiefs te opperen over een apple product…oehhhhhh ๐Ÿ˜›

  39. Laten we wel zijn: Waarom moet er elke keer iets nieuws komen? Wilt iedereen een “nieuwe” apparaat halen aleen omdat het er anders uitziet en wat mooier is? Sorry hoor, ik ben dat consumeristisch model meer dan zat.
    Ik vind het juist een goede ontwikkeling zoals we tegenwoordig vaker zien; breng hardware uit die softwarematig bijgewerkt kan worden.

  40. @JohnyBlaze:

    Origineel geplaatst door binaries4me
    mensen in America van de eerste iphone loopt het abbo af. deze mensen gaan echt geen iphone 3G nemen die al een jaar oud is en alleen nieuwe software update krijgt. mensen willen een nieuw model. ook al zit er een geel stipje op dan is die al nieuw voor mensen.

  41. @Farid:

    Er is genoeg negatiefs dat ik over apple kan vertellen hoor als partime apple verkopert;)

    Als er echt wat te klagen valt hoor je mij ook.
    10.5.7 is een ramp. dingen die het sinds de release van 10.5 deden doen sinds 10.5.7 raar wifi verbindingen vallen om de haverklap uit computers vergeten waar hun boot partitie te vinden is. en zo voort.

    en geklaagd word er. kijk maar is in de alle apple fora.
    Het is veel aangenamer werken op een Mac maar het is lang niet allemaal rozengeur en maneschijn. ๐Ÿ˜‰

    Dat heeft geen enkel OS. Vandaar dat ik zo blij ben dat Apple gratis udates verstrekt die eventuele problemen weer verhelpen (doet microsoft ook ) En zeker bij iets als multimedia een telefoon is het gaaf dat dat je ook nieuwe functies brengt.

  42. Mestaal mensen hier zijn vast voor 1 jaar meer met jouw oud t-mob abo , met je 3g versie , kun niet zien dat allemaal koopt en ander iphone , dus 2 abos voor een toestel met misschien een beter camera en een compass het volgende toestel moet echt veel hebben , of krijk je hetzelfde als htc diamond een diamond 2 dat is bijna hetzefde met geen echte reden te upgraden , ook niet op deze slechte tijden waar je weet niet als je werk heeft enz.

  43. Origineel geplaatst door iCommentNee, Jij gaat je niet *** voelen, jij gaat indien het toestel helemaal volgens verwachting zal zijn proberen je huidig toestel te verkopen

    Is dit serieus? Gaan mensen proberen nog geld te vangen voor een gebruikte telefoon van een twee jaar oud model?

  44. Koppelverkoop is nog steeds verboden in belgie! Dus je kan ze hier gewoon kopen zonder een handtekening neer te plaatsen! Beste is om ze idd in Antwerpen te halen bij de Satturn, of mediamarkt, liggen 700 meter van elkaar! ๐Ÿ˜› ik weet dit allemaal.. Omdat ik er woon! ๐Ÿ˜›

  45. @Michiel:
    Oke bedankt dan gaat me plan door. Weetje toevallig ook hoe druk het toen was bij de lancering van de 3G. Anders kom ik vanaf het midden Nederland voor niks:P

  46. Origineel geplaatst door King1987
    (mn vriendin daar gelaten omdat ik er veel mee bezig ben) .

    . Gek hoor, mn vriend is heel enthousiast dat ik er zo veel mee bezig ben ;). Ik denk dat als ze die rare beperkingen in itunes ed laten vallen, ze weer veel meer mensen over de streep trekken. Dan hoeft die update niet top te zijn.

  47. Origineel geplaatst door Chris
    Origineel geplaatst door iCommentNee, Jij gaat je niet *** voelen, jij gaat indien het toestel helemaal volgens verwachting zal zijn proberen je huidig toestel te verkopenIs dit serieus? Gaan mensen proberen nog geld te vangen voor een gebruikte telefoon van een twee jaar oud model?

    pleur jij hem in de prullebak dan? Ik ga zeker nog geld vangen voor me 1gen ๐Ÿ˜‰ haha voor die sukkels op marktplaats is dit gewoon de nieuwere iPhone hoor ๐Ÿ™‚

  48. En inmiddels is dit artikel wel waarheid geworden. De iPhone 3G S is geen grote update.

  49. @Simon: …en 3.0 valt zeker ook tegen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.